HAPPY NEW YEAR


nu åker jag ner och solar för en sista gång innan kvällens firade börjar rulla in. stax innan tre åker jag ut till matilda för att ge en hand åt att hjälpa till med förbredelserna inför kvällen. vid 7 går startskottet av kvällen och det är då dags att fira in det NYAAA ÅREEEEET. TAGGAA!!! 
jag hoppas att ni alla från en helt grymt bra nyår! OCH med det önskar jag er alla ett GOTT NYTT ÅR!!!
PUSSSSS!


NEW NEW


pic 1 viva la juicy. pic 2 bustier från HM. pic 3 leopadkavaj från topshop. pic 4 tröja från HM. pic 5 gråkavaj från myrorna(vill ni fynda gå dit). pic 6 pläd från chili.

AWESOME

i can't sleep.
det kliar i fingrarna, huvudet snurrar av förväntningar, myror i brallan, magen består av fjärilar och leendet sitter fast. jag är så fruktansvärt jävla taggad för morgondagen. nyår iår kommer bli felfri, grym, roliga och helt fulländad. en kväll jag kommer ha med mig ett bra tag. och för er som inte vet kommer jag fira in nya året hemma hos matilda, med ett rös av tjejer och killar, grymma lekar, god middag och utsökta drinkar. imorgon blir det ALL IN säger jag bara!

några bilder från förra nyår.


30/12/10 11:05


vaknade nu, precis nu! anledningen till den relativt tidiga uppgången beror på att bilskolan väntar. ska snart åka ner dit och vara riktigt företagssam. tänkte också synda idag igen. solnings står näst. efter det börjar dagens planerna ta slut. jo, en sak till är planerat. fixa lite smått och gott till nyår.
sedär ja, där har ni min dag hittills. nu ska jag traska upp för trappan och väcka matilda. "dags att gå upp"
vi hörs sen! PUSSSSS

HANG WITH ME


29/12/10 21:43

fått checka av en hel del saker idag. vaknade upp hemma hos matilda. bra gårdagskväll förövrigt.
fått nyårsklänningen hemskickad today. satt som jag ville och kanske till och med ännu bättre! skönt där, med tanke på att tiden börjar bli mager och jag inte hade någon annat alternativ. tack nelly.com! haha. suttit på bilskolan någon timme idag med. yttligare en fas avklarad. även där börjar tiden dra ihop sig, så det satt fint när datan visade godkänt! sedan tog jag även en halvtimme åt att sola. något som behövdes! 
nu är jag hemma hos becky. film och cozytime står på tur.
so long.


MATILDAS PLACE 22.19


nu sitter jag hemma hos min underbara vän matilda. framför oss har vi en jävligt skön kväll med gott folk.
hörs imon mina vänner!


27 DECEMBER 10.28

juldagen. flängande i karlskoga fram och tillbaka från släkt till släkt. tror det räcker där!
annandagen. spenderade näst in till hela dagen i en bil. när jag kom hem, packade jag upp min resväska och tuppade av i min säng framför one tree hill. vid 8 tiden åkte jag ner till karma och hade kvalitetstid med hanna, emma och vicy. trivsamt! sedan åkte vi hem till kotten. blev inte långvarig där dock. kom hem vid 10 tiden och lika fort som jag kom in i vände jag. gick ut på en långpromenad med emelie och josefin. rätt mysigt faktiskt. vid 1 däckade jag och låg i mina drömmar

nu tar jag min in mot den smakfyllda staden göteborg. kollar annandagsrean, fikar och har en allmänt go dag. vi hörs sen. Pusss!


00.42

sorry för extremt dåligt bloggande dom senaste två dagarna. juledagarna har tagit mitt bloggande kan man säga. men men! idag blir det dock heller ingen större insatts från mig. men tänkte bara visa ett levnadstecken! nu hade jag tänkt att kolla på det nya avsnitten av one tree hill som mina fina päron gav mig i julklapp. gulliga dom är som tänker på mitt beroende! hoho^ och vi mina fina vi hörs efter morgondagens shopping runda i götet. pussss!

CHRISTMAS NIGHT

snart är det dags att sätta punkt på årets julafton. om jag tittar tillbaka på denna dag och sätter ord skulle jag använda "sig lik" och grym. maten har mättat och gröten lika så, drickan går rakt igenom mig och klapparna uppföljde mina önskningar. klapparna fastnar på bild när jag kommer hem. på söndag för att vara exakt. nu sitter jag med släkten på pappas sida och dricker dagens 8:de kopp kaffe. sen väntar filmen"tomten är far till alla barn". hoppas ni alla haft en minnesvärd julafton 2010... för det har Linnsan haft!

SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN


julstämmingen är på topp nu. vaknade upp halv 10 av julmusik som spelades i högtalarna. händelserik julaftonsmorgon. har fått öppna första julklappen. den så kallade "morgon gåvan". lösögonfransar och veckans nummer av CHIC. bra mjukstart på julklappsfronten. nu sitter jag hemma hos mina kusiner. juldressen och makeupen är på och snart bär det av till morfar för att göra julafton så fulländad som möjligt. julmat, julgodis,glögg, kalle anka och självklart höjdpunkten på dagen julklappsutdelning väntar. kan inte göra annat än att njuta av dagen. vid 6 bär det av till nästa julfirande, den här gången på pappas sida. blir relativt likt föregånde firande. skillnaden ligger la i julklapparna. i will see! nu ska jag ge mig iväg. men innan det vill jag önska er alla en riktigt god jul och hoppas ni får en mängd önskade klappar.
vi hörs sen.
Puss!


DAN FÖRE JULAFTON

gårdagen, ingan kommentar på den fronten. blev inte som förväntat. risk 1 är nu överströken. inte så skönt att gå upp klockan 7 när man somnade vid
3 och på det också 4 timmars teorilektion. så ni kanske förstår vad jag vill sagt med det! jag är sveeen trött. aja, nu sitter hela familjen johansson i bilen för att resa uppåt i landet för att fira juldagarna. vid halv 7 räknar vi med att vara i karlskoga. då får vi äntligen träffa hela tjocka släkten. nu känns det verkligen som julen är här på riktigt!!

DAY 1


idag blir det nog en lång och mycket bra dag. ska snart dressa upp mig och pudra näsan innan jag ger mig iväg till bilskolan. där kommer jag spendera några timmar. fram till 5 ungefär. sedan bär det av hemmåt där kvällen börjar rulla in. idag tar vi och firar in lovet på riktigt. kvällen bjuder på några glass och i följd av utgång. mycket förväntansfull för kvällens erbjudande.

MALIN OCH EMELIE

Första kvällen på jullovet spenderar jag i Malins "ungkvinnars-lya" tillsammans med Emelie. Massa mys, gossip och nu ska vi kolla på film. Lovet kunde inte fått en bättre början! Pussss!

CHRISTMAS BREAK

dagens skolbesök blev inte långvarit. julklappsleken och mys med klassen. sen det man brukar göra. besök i aulan. vid halv 11 tiden gick jag från ena skolan till andra. satt på bilskolan till 1 och drog mig iväg till kungsmässan för en fika med mina tjejer där anna stod i centrum. den lilla räkan åker till thailand i tre veckor. inte alls avis oså. kommer sakna dig gosen. efter avskedet försökte jag göra sista ruschen av julklappsinköpen. dock 1 paket återstår. gör ett tappert försök imorgon istället. nu är jag hanna och rebecca hemma hos becky. inviger lovet kan man säga att vi gör. nu blir det en mängd med mys.
talk to you later.


HEJ TOMTEN



FEELING THE MOMENT

ska snart försöka finna lite lugn och ro genom att se några avsnitt av one tree hill. men tänkte ta lite om hur min dag ser ut i morgon. ingen skola vilket sitter rätt fint faktiskt. har en del saker att göra. saker som blir till stora stessobjekt. 11.00 sitter jag på bilskolan och pluggar teori. sen ska jag ta tag i julhandlingen. så jag stolt kan bocka av den hettsen om klapparna. har inte köpt en enda förövrigt, så det kan nog gå åt några timmar till de. som vanligt slutar det säkert med lunch och fika. och självklart håller jag mig till rutinerna. under dagen kommer det garanterat dyka upp mer trevligtheter. men just nu ser dagen ut såhär. sedär ja, där har ni min måndag.
oth nu. sov gott!


YESTERDAY


några bilder från igår.

SUNDAY 18.48

ber om ursäkt för extremt dåligt uppdatering. anledningen till den uteblivna bloggande är helgens förtjänst. fredagen bjöds på godmat och fint folk hemma hos sofia. klassfest var det som stod näst. blev som förväntat faktiskt. galen och grymt trevlig!
igår lördag. åkte in till fina götet runt 3 tiden där vi tog oss bort till lisebergshallen. stämmningen där innen var hel vass. julkänslorna rusade egenom kroppen, alla artisterna var i sitt esse och allt var hel bra.  8 tiden tog vinden oss till vallda och hem till Erika. musiken var på högsta volym, glasen var fullda, massa ölspel och förfesten var på sin spets. tack erika som stod för det. taxin kom vid 11 som körde oss till tölögården och in i dimman. även denna dag/kväll gick hem hos mig.

säger som dom flesta. man mår som man förtjänar. har spenderat hela långa dagen i min säng och först nu ska jag göra ett tappert försök att göra någonting av det som återstår av dagen. tar en sväg upp till carro nu, sen  som det ser ut nu så kommer jag spendera söndagskvällen hos min babe, HANNA!
solong.

FREDAG 16.29


kvällen erbjuder en mängd trevligheter. tar 6 bussen ut till fjärås för att åka hem till sofia på middag. sedan fortsätter festligheterna hos min kära becky. en god jävla klassfest är kategorin där. tror det kan bli riktigt bananas faktiskt! tiden börjar bli mager. en del att ta i tur med innan bussen tar mig till fjärås. därför sätter jag nu punkt på detta inlägg. hörs av imorgon som även där bjud det på en dos roligheter.  PUSSSSSS!


GRAVEL IN OUR VOICES


vissa av oss har inte tid med ånger för vi ser framåt mot framtiden. ibland måste vi kämpa för att komma till rätta med det förflutna. ibland gömmer vi vår ånger genom att lova att vi ska ändra på oss. men det vi mest ångrar är inte det vi gjorde, utan det vi inte gjorde. 

NEW NEW


-några av de saker jag fick med mig hem. resten fasnade inte på bild. men det andra är bla en svart jumpsuit, klocka, några till ringar, "märken" typ som brocher (gud vilken dålig beskriving)som jackan ska pyntas med och ett par byxor.

MY DAY



my loves, my princess and my girls

blev inte som planerat. va ju tänkt att jag skulle plugga teori och träna efter skolan. jag strök det från listan och gjorde annat helt enkelt. åkte hem till matilda med emelie, vi pluggade mycket flitigt och jag fick gjort ett och annat som jag inte hann med på lektionen (nu ska jag glänsa för min lärare opps.). hade behövligt prat och en mängd mys. en massa kärlek till mina prinsessor.
en lång dag börjar snart övergå till en lång natt. men innan jag ta natten ska jag duscha och checka kvällens PH.
och med det säger jag godnatt!

TISDAG 09.41

första lektionen på dagen är nu avklarad. många lektioner återstår tills jag får gå hem. slutar 4 och träna känns som en bra sak att göra sen. tänkte också vara företagsam och studera lite teori. kan vara en bra ide att passa på att göra nu, eftersom skolan är, kan man säga slut? så teori och träna är det jag kommer ägna mig åt efter skolan. innan jag fortsätter min skoldagen kan jag ge er lite av det min vecka kommer erbjuda, 

onsdag. -
torsdag.
dubbel körlektion följd av teorilektion, jobb på kvällen.
fredag. tjejmiddag hos sofia, klassfest därefter.
lördag. julkonsert(där bla. sonja,sanna,shirly och måns zelmelöf kommer  sjunga), sen event "svart som natten" på tölögården
söndag. -
gymt taggad för det som väntar.
So long, ha en grym dag!

LUCIA 18.06

stockholm i text,
som jag tidigare beskrev helgen håller jag fast vid. grym, toppen, kanon, bra osvosv. massa shoppning, mysiga kvalitetstimmar på hotellrummet, resturangbesök med gryma erbjudande, hamburger börs (och det är? resturang med enastående mat och utsökta drinkar. plus, underhållning av komiker. sjukt trevlig förövrigt), helgen avslutades så bra den kunde göra. frukost endast en stol ifrån Brolle. inte så pjåkigt va?
resten får ni i bilder,


HOME


grym, toppen, och helt jälva kanon är min beskrivning av helgen. trött som jag är just nu tänker jag därför hålla på stockholm och ge mig till en mycket efterlängtad säng. ger er därför min uppdatering om stockholm imorgon. då väntas bilder, inköp och allt jag pysslat med dessa dagar.
godnatt mina vänner.

ON MY WAY

sitter just nu och avnjuter tågresan upp mot den stora staden. om dryga en och en halv timma sätter vi stadigt båda fötterna på stockholm gator och torg. tidsfördrift? ska nu försöka sova någon timma, eftersom natten inte erbjöd så många sådana. enbart 3 timmar. oskönt ja! men nu fick lite beslutsångest faktiskt. GYNNINGS - EGO WOMEN bok väntar här så fint på att bli läst. kanske ska jag läsa ett kapitel och sen sova? tiden finns ju, japp så blir det. hörs ikväll! Puss!

STOCKHOLM BABY


kvar att göra innan jag tar natten är tankan music och duscha. och målet är att försöka komma i sängs innan midnatt. varför det? jo imorgon ringer klockan 04.00. tåget till stockholm avgår 06.00 från kära nils ericsson terminalen. så fyra timmars sömn, utmärkt! imorgon klockan 9 intar vi centralstationen i huvudstaden med storm och vidare ut mot stockholms shopping.
det kliar i kroppen...


18.43

provet avklarat och ur min värld. oh, lovely! kändes som det gick bra faktiskt. så förhoppningsvis vara det värt alla timmarna jag lagt ner på de. no more school for me now! nu välkomnar jag in helgen. på en torsdag? gud det känns fantastiskt.
vad jag kommer ägna mig åt resten av torsdagen är att nu få väskan färdigpackad, få iphonen fulladdad med ny musik, en trip till solkällarn och avslutningsvis hem till malin där även matilda, malin och emelie kommer befinna sig. men mys! dags för att utföra det första på listan, PACKA!!!
tja så länge!


9 DECEMBER 10.18


nervositet för företagsekonomi har nått ut. prov om några timmar. där har ni anledningen till den tidiga morgonen. hispigt tar jag åter fram böckerna för lite plugg.
skolan rundas av vid 4 med ett enormt leende på läpparna. en bunt med bra saker har jag med mig hem. helg för min del, företagsekonomin är ur världen, inget mer plugg fram till nästa år och så har en grym helg i huvudstaden framför mig. skulle jag kunna, aboslut utan tvekan spolat fram tiden tills 4. packning efter skolan står näst. sen blir det förhoppningsvis solning och mys. en liten kortfattad summering om torsdagen.
so long lovers


FÖRBANNAD

inte haft någon tid för annat en plugg denna torsdagseftermiddag. suttit och sträck pluggat inlåst på min rum i ett x antal timmar. tog breaket vid halv 10 då jag tog en härlig promenad ute vinterkylan. fint sällskap av emelie. kom hem för en kvart sedan. och just nu sitter jag här och finner inga ord på hur jälva förbannad, arg och frustrerad jag är nu. min bror visade mig ett utdrag från kvällens efterlyst. där man får se en kille ligga ner och bli brutalt misshandlad. och dom slutar inte sparka. och vart hände detta om inte på kunsgbackas station lördags natt. fan asså, finner inga ord. IDIOTER SOM DOM SKA SITTA BAKOM GALLER!!!
one tree hill får göra så jag kommer på andra tankar. för fan vad arg jag är just nu.

TRÖTTHET 08.13

är jag trött svar ja, orkar jag skoldagen svar nej, har jag någon energi för att hela eftermiddan och kvällen plugga bokföring, men nej. och inte nog med detta. träningsvärken äter upp min magen. behöver jag berätta hur morgonen varit?
låter föregående meningar tala..

7 DECEMBER 16.53


ligger som en soffpotatis i soffan. ligga här hela kvällen är frästande.. tyvärr finns det ett men med i bilden. självklart finns de det! företagekonomi böckerna ligger här så fint och väntar på mig. borde sätta igång men finner dock ingen energi. kör en litenliten stund relaxing till. klockan 5 vilar jag till sen kör jag. ja så gör jag. kvällen erbjuder inte bara tråkigheter. vid sju sticker jag iväg och tränar. fortfarande inte bestämt än vilket passa jag ska medverka i bara. kanske step eller kanske indoor walking. får se helt enkelt. ska nu lyfta min roompa från soffan och ta tag i eftermiddan. brygga kaffe kan vara en bra början.
vänner, hörs efter träningen.
Puss!


MONDAY 22.23

händelserik måndag. började dagen med körlektion, alldagliga besöktet i skolan kom näst. fått pluggat företagseknomi i fulla mängder. tyngd från axlarna som försvann då 25 öringen trillade ner. nu är jag med i matcheh igen. avslutningsvis har jag äntligen satt igång med träningen. nu blir det intensiv träning på friskis härdanefter. jajemen!
dagen börjar nu närma sig sitt slut. men innan de, tar jag en dusch och checkar kvällens paradiseavsnitt.






- and it scares me...

23.42

kom hem för en liten stund sedan, eller för en timma sen bättre sagt. kvällen hos beck och joss var bra,trevlig, mysig och avslutningsvis super. kortfattat så erbjöd kvällen en god mix av plugg, prat, bad med alice, godsaker och beck. en fulländad söndagskväll. imorgon ringer klockan alldeles för tidigt. redan klockan 8 är jag runt på vägarna och genomför veckans körlektion. sen väntar även en lång skoldag. några timmars sömn är därför nödvändigt. och med det säger jag därför godnatt!

SUNDAY 16.04

väntar på emelie. hon kommer hit för att utföra ett fotoarbete. jag har ställt upp som modell. spännande att se hur det går. efter modellandet och fotandet ger jag mig av mot onsala och tärbys place. det vi ska ägna oss åt dom närmaste timmarna är plugg. företagsekonomiboken erbjuder nämligen bokföring. kapitlet jag och becky hyser stark motvilja mot. men det är bara att vara företagsam och göra de. självklart så avslutar vi kvällen med söndagens höjdpunkt. Beck.. nu kom emelie precis. hörs sen!
Puss!

SIX DAYS LEFT


lite av det jag kommer leta efter i stockholm.

THINGS 21.10


super bra dag med henke, vi fick köpt det vi skulle och avslutade det med en massa prat genom en fika. SUPER DAG men stora bokstäver. tack för det min fina vän.


Right now
är just nu med rebecc(k)a gånger två. sitter hemma hos rebecca med C och för tillfället kollar vi på "så mycket bättre". lördagskvällen blir ganska lik gårdagens. den blir lika lugn iallafall. skön kväll har jag framför mig.
so long my friends

SATURDAY 12.40


har ni sett filmen Dennis? ni vet den fruktansvärt söta pojken som alltid gör en jälva massa bus? iallafall den filmen har jag inte sätt på år och dar. har vänt upp och ner på hela huset för att hitta den efterlängtade filmen. men har aldrig hittat den och kommer aldrig göra det heller. tyvärr! men satte mig framför tv:n med frukosten  och vilken film går inte på tv:n om inte DENNIS. efter år av letande, efter år av längtand får jag efter en massa om och men äntligen se den. I'm happy!

efter den grymma start på dagen ger jag mig av till bussen för att möta upp henkeboy on the station. sen traskar vi oss vidare mot kungsmässan. har nämligen fått äran att hjälpa han att hitta en present. sen avslutas "dagen" med en fika. oj nu rullar tiden iväg. dags att göra sig i ordning.
so long


JUST NU 22.03


fredagskvällen är räddad. idol, måns möller, chips o dipp! och som grädden på moset, som pricken över i:et hanna ekelöf och emma benon som sällskap. hoppas ni har/ får en grym fredagskväll.
Puss!

TREDJE DECEMBER

trött, nere, arg, irriterad, deppig och allt detta på en och samma kaka. not good combination. egentligen borde jag ligga här jag ligger nu, i min säng resten av kvällen. men sväljer det och göra kvällen bättre än va dom senaste timmarna varit...

STUDIEDAG 12.48


Picture. studenten, lite sommarvärme tack.

ledigheten är så lovely. dagens-göra-lista är rangordnad. nu ska jag ner till stan där solning står först på listan. när det är avklarat går jag raskt vidare till nummer två. hem till carro för lite talk och mys. vid fyra tiden ger jag mig åter in mot stan där fika med josefin och emelie är the next on my list. mycket flängande fram och tillbaka idag. menmen. dagen avslutar jag med work på logen. gött med lite pengar. sitter fint i stockholmskassan. nu ska jag på med massa kläder så jag kan handskas med kylan. kanske en rånarluva? då slipper man ju känna sig som Dolly Parton i ansiktet. hade ju varit awesome. eller hur?

ON THE FIRST PAGE OF OUR STORY

förväntningarna snurra runt och det är så mycket jag vill. hur kommer det egentligen bli? det är så lätt för mig att sitta här och tänka på hur jag vill att det ska bli. men du är blank. så kanske är det fel att sitta här och känna något och överhuvudtaget tänka. kanske sårar jag bara mig själv. jag vet inte. men vad är det som egentligen kommer hända nu?
vad ska jag säga? vad ska jag göra? hur ska jag bete mig? just för att mina förväntningar går i upplevelse?
hur vill du egentligen att jag ska vara? 

it scares me - men som alltid, bollen är i dina händer...


RSS 2.0