Lördag

Ikväll firar vi Amanda som fyllt 18 år!


25 februari

idag är ingen vanlig dag för det är min älsklings födelsedag! GRATTIS MATTIS 18 ÅR! WOHOOOO!


Tisdag


Tisdag. Ingen skola idag. UNDERTBART!
Solen skiner. UNDERBART! Promenad med
Josefin och Eve. UNDERBART!
- Helt enkelt en underbar dag!


Se ut såhär för en dag; Ja tack!



Pic: stockholmstreetstyle


Monday

Ingen skola idag. Helt underbart! Håller tummarna att vädret håller i sig så skolan håller sig stängd resten av veckan. Dagens planer är att nu börja göra lite av min bokrecension, sedan om en timme åker jag ut till becky och matilda för att mysa. Och ikväll blir det träning. Blir nog en händelserik dag idag. Nu måste jag börja med skrivandet. LATER!


21 feb


Söndag.
Är alldeles för trött för att blogga.
Så bättre update kommer i morgon.
Men nu blir det iallafall blåsningen och wallander
som gäller sedan är det bedtime.
Later!


Lördag

Lördag. 2 dagar kvar på lovet. Så ikväll avslutar vi lovet där vi startade. Party hos Matilda. Nu börjar tiden bli knapp! Later

19 feb

Fredag. Trött dag, trött linn.
Därför blir det att spendera kvällen
med en film och
en skål chips. & självklart dipp på det också. ÅHHHH!
Men nu, läsa CHIC och dricka kaffe.
LATER!


16.57




godmorgon tärby:S!

tja tja, tildis här. tänkte för första gången testa på hur det är att gästblogga och gör det då på bloggvärldens största bloggerska - Linn.
Befinner oss hemma hos tärby, som sagt. Igår kväll hade vi en världens bästa kväll med massa fina tjejor. vi kollade på os, åt godis och hade det jävligt mysigt. Ikväll befinner vi oss at my place på ljungliden för höstlegender - världens vackraste jävla film. Så det blir en promenad härifrån och hem i snön.


Vill också skänka en tanke till alla mina tjejer, för ni är så otrolig. går ikke att beskrivas med ord. Tack
 för att ni finns.

//M





webbcam in my heart


101502

Idag måndag har varit rätt lugn. Vaknade upp hos mina bästa tvillingarna tärby.Och idag har vi tre och hanna bara legat i soffan, kollat på bankok hilton och varit allmänt seega. Nu fick vi åter fint besök av kindish. Om en stund kommer även matilda och issa. Då blir det filmkväll för hela slanten!
Later





Dagens insperation


14 feb

Summerar helgen som very goood.

Fredags hade jag super trevligt hemma hos hannibanni. Senare på kvällen åkte vi till gbg för att göra stan osäker. Mycket trevligt de med.
Igår började kvällen hos matilda. Därefter blev det åter igen besök i den stora staden. Inte sådär jätte lyckad kväll för min del faktiskt.
jaja, idag söndag, alla hjärtansdag, pappas födelsedag har hittills inte varit någon höjdare men det blir snart ändringar på det. Eller iallafall så hoppas jag på det. Först är det middag för att fira pappi. Därefter ska jag och josefin ha våran egna lilla middag för att "fira" alla hjärtansdag. Sedan återstår det att se vad kvällen tar oss.
Later!


äntligen lov


Pic: Jag och Hanna nyår 09-10

Idag började jag halv 1. Wohooo! Hade bara två lektioner vilket var fruktansvärt uppskattat av mig. Slutade halv 3 och då mötte jag upp hanna. Vi tog oss en snabb fika så att vi orkade med våra viktiga ärenden under eftermiddagen. Nu är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig lite smått.
Ikväll är det födelsedagsmiddag hos min stora tjej Hanna 18år som gäller. Kommer bli riktigt trevligt! Partaaaj vafaaaan! HUHU! jaja, nu ska jag måla mina naglar och sedan hoppa in i duschen.
Later!


21.03

Kom precis hem från träningen och ska snart utöka min träning med en promenad med emelie! Den jäven åker till italien i morgon. Avis på henne! Efter avskedet av emelie blir det en lång och skön dusch, få i mig lite mat och sen sova! Men nu ska jag ta och fixa lite grejer innan jag går ut. MEN innan det tänkte jag bara upplysa er alla om att imorgon fyller min älskade Hanna Ekelöf 18 år! Grattis på din dag babe.
Later!

ÄLSKA ARMBANDET.
Det tänker jag gå och köpa i morgon!




onsdag!

Tja! Slutade kl 2 idag och har sen dess vart med Becky. Nu ligger vi i soffan och kollar "livet är en schlager" och laddar inför träninigen! Idag är de 20/20/20 som gäller så de blir ett väldigt ansträngade pass men de gillar vi. Jaja nu ska vi strax dra oss till bussen, men de blir mer update efter träningen om jag hinner!


PIC: såhär mysigt har vi nuuu..


4 februari

Just nu sitter jag med min kaffekopp i handen och är fullt insatt i mitt trafficking arbete som ska vara inlämnat imorgon, Varför skjuter jag alltid upp allt och gör det i sista sekund!?

Men men, nu börjar det bli klart och det känns faktiskt som arbetet kommer bli bra.
Om en stund när jag känner att jag kan avsluta skrivandet med gott samvete ska jag gå ner få i mig något att äta. Sedan hade jag tänkt att kolla på johan falk och få drömma lite om Joel Kinnaman. Japp så får planerna se ut nu här under eftermiddan. Vid 7 blir det sedan jobb. Därefter sova och ladda för fredagen!
Nu ska jag återgår till arbetet!
LATER

Dagens insperation

Dagens måste


RSS 2.0