28 mars

Fredag. Invigde vi äntligen grillen hemma hos Matilda. Resten av kvällen spenderade vi inne i stan.
Lördag. Lite shopping i göteborg. Fick äntligen köpt mig mina efterlängtade skor. Senare på kvällen var det åter igen partaaaj. Den här gången i älskade åsa.
Idag Söndag. Har städat hela huset, ett jävla jobb men nu är jag äntligen färdig. Snart väntas god middag. Vid 5 tiden blir det fika med matilda och kinder. Sen blir det att fira Kotten som precis fyllt 18. Och detta firar vi med middag på tio pepe.
Later!

NEW IN


NEW IN



Spetsklänning från Topshop.
Kavaj från HM.



torsdag

Torsdag. Mycket bra dag. Inga lektioner idag. Var bara på bio sen slutade vi. Åkte hem och åt lite god mat och drack lite kaffe ute i det fina vädret, sedan bar det återigen iväg till jobb. Timmarna gick dock fort, fick fint sällskap av becky. Efter jobbet åkte vi in till stan. Fikade och strosade runt lite i det fina vårvädret. Solbrillor, skinnjacka och uteserveringar, nu är fan våren här. Så underbart!


onsdag

Igår onsdag. Ganska händelsefattig för/eftermiddag som bestod av skola och jobb. Efter jobbet blev det dock ändringar. Åkte upp till josefin för att hjälpa henne med ett fotoprojekt. Mycket roligt att stå framför kameran. Hihi! När Josefin var nöjd med fottandet gick vi till sängs för att somna till pretty woman. Vilket var en underbar avslutning på dagen.

Några bilder från gårdagen.
Tema: kan en bild väcka oro?






Fotograf: Josefin"pamela" Tärneld


Modevisningen - High on life













Lördag

Lördag. Hemma hos Matilda nu. Snart kommer massa fina tjejer hit och då blir det ett jävla röj. Ikväll blir det att göra stan riktigt osäker. Underbart! Nu blir det mat sen party. Later!

fredagsmys

Fredag.  Igår var jag som sagt hos frissan, blev riktigt nöjd med färgen, blev dock lite för mycket klippt. Men men, det växer. Jobb efter det, underbart med lite pengar i plånkan. Något som verkligen behövdes i nuläget. Och
idag, äntligen fredag. Kom hem från skolan för en timme sedan och nu väntar jag på att mammi ska komma hem och göra lite god fredagsmat. Planerna för ikväll blir rätt lugna. Idag blir det mysa. Detta gör jag självklart med mina tjejer framför en massa onyttigheter och film. Precis så jag vill spendera denna fredag.
Nu ska jag iallafall kolla på one tree hill i väntan på mammi.
Later my friends!

torsdag


Nu
åker jag till frissan
och blir blondare sen
blir det jobb. ha en skit bra torsdags
eftermiddag/kväll my friends!
ByeBye!

Onsdag


Nu:

Pluggapluggaplugga
Sen: Promenad och sedan bedtime
Imon: Skola, frisören och jobba.
LATER my friends!

16:e mars

Tisdag. En mycket bra dag. Faktiskt ganska händelserik. Skola mellan 9.30 och 16.00. Därefter blev det en lång fika med Emelie och Becky. Fick även besök av vårat fina förelsebarn malin. Grattis 18 årrr, Wihoo!!! Känner mig också väldigt nöjd över allt pluggande jag hunnit med idag. Nu är jag hemma och ska försöka hinna med några yttligare saker innan jag beger mig till min efterlängtade säng. Duscha, städa, äta och kanske får jag in lite plugg där också. Men sen blir det ändå bedden. Sweet dreams people!
Lateeeer!


Inspiration



Sunday

Nu måste jag plugga, update tonight!


Spring inspiration



Pic: stockholmstreetstyle


Listening to music is the best therapy for everything

Självklart kommer det motgångar i livet. Men ibland blir det bara alldelse för mycket. Trött på detta nu, vill bara låsa in mig på mitt rum, släcka lampan och sova tills alla motgångarna är över. Önskar att det ändå kunde vara så lätt.... 


Sundaay!

Tack Matilda och Julia för en jätte trevligt gårdagskväll.
Nu ska jag kurera mig lite med hjälp av hanna,
becky, kaffe och solen. Later


13.12

Nu. Bokrecensionen ska göras  klar.
Sen. Jobba från 16.00-19.00
Senare. Försöka hinna träna, äta och sova.
Laterrrrr

 


elegant och så snygg.


2 mars

Tisdag. Känns ganska onödigt att skriva om min tisdag. Finns knappt något att säga mer än att den har varit händelsefattig. Började skolan halv 10, slutade 4 då gick jag till kungsmässan för att äta sushi. 
Sedan gick jag, hanna och becky bort till innestan för att köpa present till matilda. Sedan hemfärd.

Nu sitter jag och försöker få klart min bokrecension. Går bra, tror det eller ej.
Senare ska jag ut på en långpromenad med Carolina. Sen blir det bedtime.
Laterrrr!

RSS 2.0