SORRY, BUT I DON'T LIKE YOU


SATURDAY

lördag. kanske en av dom bästa dagarna om ni frågar mig.
gårdagen spenderade jag hemma hos carro där det blev mys framför idol. mycket skön och återhämtande kväll.

gick upp för en kvart sedan och nu sitter jag och äter frukost. ska snart visa min moster och kusin vad kungsbacka har för shopping. så under dagen kommer jag befinna mig på freeport och kungsmässan.
vid 6 tiden åker jag ut till onsala och hem till matilda för förkrök med tjejerna. kvällen tar och sedan till göteborg eller mingel.
ja, där har ni min lördag.

NEW IN



millitärgrön tygjacka från HM, 399kr

LOV

har precis slutat. äntligen lov får man säga. underbart med en vecka utan plugg. men på tal om plugg. provet gick förvånandvärt bra faktiskt. jag kanske inte får jätte bra resultat men det gick bätte än förväntat. men nu skiter jag i skolan och går jag på lov. börjar lovet med att möta upp becky och kinder. bra start.


FRIDAY

kom precis till skolan och ska sätta mig ner och plugga. matte b prov idag. kommer gå åt helvete rent ut sagt. 2 timmar kvar till provet. 2 timmar kvar att plugga. 2 timmar kvar till ett IG. matte b, tar kåååååål på mig.

ikväll. får besök av min moster och kusse idag. ska bli mysigt. kvällen spenderar vi antagligen hos hanna där det blir fredagsmys framför idol och godsaker. bra kväll för att ladda för morgondagen.
nä, tiden går. endast 1 timme och 50 minuter kvar till prov. MÅSTE PLUGGA.
Later

THURSDAY

torsdag. matchen mot aranäs gick la sådär. förlust med ett x antal mål. efter matchen var det bio med skolan. the social network. en helt okej film. var hemma vid halv 4 och däckade direkt. vaknade vid halv 6 för att sätta mig med matten. eftersom jag har så otroligt svårt för matte sökte jag tröst och hjälp av min fina emelie.
nu har vi precis tagit en liten paus från matten och tänkte därför blogga lite. har fortfarande problem med datan hemma så passar på nu när jag har en data som funkar. hoho.
nu skriker emelie på mig. hon sitter och kammar ut en vidrig häxperuk från 2001 och har fått panik som jag brukar uttrycka mig. därför tänkte jag som tack för hjälpen med matten kamma peruken åt henne. snällt va?
Kiss and hugs

TATOO


WEDNESDAY

I know, dålig update. våran data har kronglat så hoppas ni godtar min ursäkt.

Onsdag idag. sitter på engelska och skriver på min ghost story. går förvånandsvärt bra. har äntligen kommit igång med skrivade så nu flyter det bara på. lunch sedan och efter det återstår det två lektioner. Idrott och matte. Jippi. ska även skriva mitt historia prov sedan. efter provet blir det handboll och internmatch mot killarna. bra träning inför matchen mot aranäs imorgon. fruktansvärt taggad för morgondagens match.
efter internmatchen är det hemfärd och matte som står i centrum. halv 8 bänkar jag mig framför tvn då det visas ph, bergflyttar in, välkommen åter och kungarna av tylösand. gaahh vad jag älskar onsdags kvällar.
får även sällskap inatt av min fina matilda. mysmysmys.
Later my friends.


BRASCHY.SE



SUNDAY


Pic. becky och jag på liseberg förra åter.

lördag.
kungmässan med emelie. fick med mig ett par legging och tre brocher hem som jag sätte på min kavaj. blev riktigt coolt faktiskt. kvällen spenderade jag i gbg med fika och bio med min älskade mamma.
Idag söndag. satt hela morgonen och kollade på idol reprisen. sedan åkte jag till becky. och tills nu har vi suttit och pluggat historia. duktiga är vi. nu ska vi snart gå ut och möta matilda för att ta en söndagspromenad. sen bär det av hemmåt för att avsluta kvällen framför kvällens film. Beck.
dags att sätta på vinterpälsen och joggingskorna. för nu ska vi ut i kylan.
Laterlater...


FRIDAY


kom till emelie för en liten stund sedan. har varit och myst på naam med tjejer. väldigt trevligt.
nu sitter jag hos emelie och vi har bänkat oss framför tvn med chips och cola. ska se filmen Alive. som ska vara jätte bra tydligen, så den blir det.
Ja, nu är det linn och emelie mys som gäller.
byebye!

8.15

jobbade till 12 igår och kunde inte sova efter de. somnade runt 3 tiden. så sovit ja, si så där 4 timmars och fan vad det märks att det  påverkat min morgon. frågan är hur jag ska klara av denna dag...


THURSDAY

Nu: göra i ordning mig
Sen: skola
Senare: plugga historia
Ikväll: jobba
/ L

relativt nytt i garderoben.











Bild 1. Fransjacka från HM. Bild 2-3. leopadklänning från Carlings. Bild 4-5. Cardigans från monki. Bild 6. Palladium från johansssons. Bild 7. Päls från MQ. Bild 8. hittade ingen bild på mina. Men har liknade skor om dessa  från euroshoes


WEDNESDAY

onsdag idag. haft en ortroligt bra dag. skolan var inte överdrivet jobbig, ganska lugn faktiskt. slutade vid tre tiden ungefär, mötte upp matilda och gick vidare till handbollsuttagningen för skolmatchen mellan Lindälv och aranäs. oerhört kul att få spela handboll igen, det var inte igår om man säger så. känner dock att konditionen inte ligger på toppen. höhö!

Och nu har jag precis duschat och placerat mig i sängen med myskläder, bulle på huvudet, tända ljus och kaffe i handen. nu en timme frammåt är det historia som står i centrum. inga krafter för detta, men tyvärr det måste göras. halv 8 bänkar jag mig framför paradise. klockan 8, promenad med emelie som gäller. klockan 9 är jag bänkad framför tvn igen. farligt med bra program på idag! paradise, berg flyttar in, välkommen åter och tillsist kungarna av tylösand. lång kväll framför tvn..
Dags för historia. later my friends.


LESSON

JUST NU: sitter på engelskan och skriver på en ghost story. boring...


JUST NU



myser jag med dessa fina tjejer!

GIVE ME THE BAG


streetstyle insp.




you and i collide

ligger i min säng och hade tänkt att försöka sova. men är värken trött eller pigg.
tänker alldeles för mycket på allt runt omkring. har någon obeskrivlig känsla eller klump rättare sagt i magen som jag inte kan sätta fingret på. något tynger mig men jag vet inte vad.

ibland skulle jag bara vilja isolera mig i mitt rum, dra ner rullgardinerna och sova. Sova, för att sedan vakna upp när alla krav och problem är försvunna. Ja, tänk om det ändå kunde vara så lätt....


i väntan på PH

Är rastlös. hänger framför datan och trökar i väntan på paradise. borde egentligen sätta mig ner och plugga lite innan PH, men orkar jag det!? eeh naaaj!
efter paradise ska jag möta upp josefin och vi ska gå ner och sola. lite färg på kinderna är något jag behöver nu under den gråa tiden vi har framför oss.
lateroooo

17 okt


Pic. jag och josefin. grebbestad 08

söndag.
kom hem från kungsmässan för en liten stund sen. lyckligt tjej som nu äger ett par gräddvita Palladium skor. nöjd med mitt grymma köp.
nu har jag precis passat min söta lilla granne Linnea. som vanligt har jag målat hennes naglarna. alltid lika kul att se hur glad hon blir när man målar dom. ååh, massa kärlek till de lilla livet!
nu ska jag ut på en promenad med mamma. 
& kvällen spenderar jag hos min älskade josefin med en massa mys.
ha en grym söndags eftermiddag/kväll!
Kisssesss


olsen insp.




stop crying your heart out

blir så irriterad. har fått något skit på mig data! den är fruktansvärt seg, jag kan inte lägga upp bilder och ska jag lägga upp bilder tar sisådär 30 minuter. man blir ju så trött.

Jaja nog om det.
lördag idag. vaknade för dryga timmen sen och sitter just nu och dricker kaffe. fint väder idag, detta innebär att jag och emelie ska ut och ta en lång runda lite senare. vid 3-4 tiden åker jag hem till matilda. idah är det nämligen partaj i Axens hus. mamma Camilla fyller 40 och detta ska ju självklart firas med ett stort röj kalas. jag matilda och malin har fått den fina äran att servera under denna kväll. Är inte sånt kul!? Amen ni vet, ha vit skjorta, svarta byxor, gå runt och servera vin osv. sånt här älskar jag bokstavligt talat att göra. ska bli roligt.
såg nu att det var Arther på tv. så tyvärr, måste rusa!
Love!


direkt från issa


Pic. kotten,linn, emelie.

myser hemma hos issa med kinder, kotten och emelie. har precis kollar på Dear john. himla fin film, dock dåligt slut tyckte jag. nu ska vi sätta oss ner och deeptalka och dricka te. ååh sådan mys fredagar borde upprepas allt oftar.


Nytt försök med update från mobilen

JUST NU SITTER JAG OCH BECKY I SKOLAN OCH FÖRSÖKER FÅ KLART VÅRAT ARBETE! GANSKA TRÅKIGT FAKTISKT! MEN SNART ÄR DET HELG OCH DET ÄLSKAR VI! KVÄLLEN SPENDERAR VI HOS
ISSAISAS! MYS! NU MÅSTE JAG ÅTERGÅ TILL ARBETET! ANNARS BLIR BECKY ARG! KISS AND HUGS!

18.05



just nu är jag hemma hos hanna och kotten är också här. har precis ätit en nobelmiddag. tack hanna. nu ska vi vara hörtiga och gå ut och powerwalka. sedan blir det självkart paradise.
later my friends.


tors.

Nu: duscha och göra mig i ordning.
Sen: School
Ikväll: återstår att se

inspo.




Falling out of love is hard, falling for betrayal is worst, broken trust and broken hearts, I know I know


8.10

Kom precis till skolan.  Är hur trött som helst och har svårt att tro att jag klara av denna dag. Om 20 minuter har jag oförberätt tyska prov. haha lycka till linn. Kommer la gå sådär bra va. Sen återstår det bara engelska, idrott och matte. Efter skolan åker jag troligtvis hem, om det inte dyker upp något annat som det oftast brukar göra. senare ikväll bänkar jag mig framför teven. Paradise hotel och kungarna av tylösand väntar.  Faligt med bra proglam idag. Nä men nu ska jag förbereda mig för tyskan, önska mig lycka till.
Laterrrrr

sunday

Fyfan vad det såg ut. Ska aldrig blogg från mobilen igen. haha, såg för jälvigt ut rent ut sagt!!!

Haft en fruktansvärt lugn helg. kännt mig lite halv krasslig så det har varit riktigt skönt att bara vara hemma och kurera sig. I fredags bänkade vi oss självklart framför idol hemma hos emma benon med massa göttit. Riktigt skön/lugn fredag.
I går lördag spenderade jag dagen inne i göteborg med Carolina. Fick med mig två plagg hem. Lägger upp bild på dessa plagg lite senare idag. En trevligt dag i göteborg förövrigt. Lördagskvällen spenderade jag hemma framför en massa filmer och gott. Hade även lite fin besök en stund av min kära Hanna.
Idag söndag än inget planerat. Ut och powerwalka är något jag ska göra iallafall. Får dra med mig emelie på en lång runda senare då.  En lite kortfattad summering av mig helg. Nu skriker magen efter frukost.
Laterlater!


Mobilupdate.

NU ÄR JAG ÄNTLIGEN HEMMA! OJ, GÅR VISST BARA ATT SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER FRÅN MOBBEN, JOBBIGT! NU SKA JAG IALLAFALL SÄTTA PÅ ETT OTH AVSNITT SOM JAG SEDAN KAN SOMNA TILL! DENNA STUNDEN KAN NOG VARA DEN BÄSTA STUNDEN PÅ DAGEN JA! EH, NU VISAR KLOCKAN 23.45 DAGS ATT NANABANA FÖR LINNSAN, MEN FÖRST ETT OTH AVSNITT SÅKLART! GODNAT

tors.



Torsdag.
en lång dag. ska nu om en halvtimme dra mig ner till biblioteket och sätta mig ner och plugga det sista till provet. Skolan börjar vid 1 med prov och slutar 4. Efter skolan blir det hem en snabbis för att äta och byta om och sedan blir det jobb. Kanske hinner släng in ett inlägg efter skolan och berättar hur provet gick.
Kisses!

6 okt

Duktig är jag, känns som att jag kan provet som jag har i morgon! Har pluggat konstant sen jag slutade skolan. Nu är jag trött på att plugga, trött på företagsekonomi. Tänker inte plugga mer. Därför dra jag ner till inlag och möter upp Matilda, Emelie och Julia för kolla på aranäsmatchen.
Så tjarrrråå, update laterrrroooo!

Stockholm nu tack.



bedtime

Klockan är tjugo i tio och jag är helt slut. Därför ska jag nu krypa ner i sängen med det nya nummret av se & hör.
Godnatt!

päls inspo.





Stockholmstreetstyle

Monday

Måndag. Har aldrig riktigt gillat måndagar. Beror nog på att man har en härligt och lång vecka i skolan och en långt väntan på helg. Usch, måndagar. Förövrigt har jag ett fullspäckad dag. Skolan börjar vid 10 och slutar inte förän vid 5, lång dag! Kill me. Sedan tar jag med mig plugget hem. Företagsekomoni prov på torsdag! Efter lite pluggande blir det på med träningskläderna och ut att powewalka med Emelie. Ja, det är en lite kortfattad summering om hur min dag ser ut.
Nu blir det duschen.
Lateroo

trött.

söndag. Vaknade upp hos hanna, pluggat, ätit, sovit, one tree hill och myst med emelie. Ja, det är la så min söndag har sett ut. Allmänt trött dag faktiskt. Tror faktiskt jag ska gå och lägga mig ganska snart. Men orkar inte skriva så mycket mer. Gör ett bättre försök i morgon istället. Promise!
Sweet dreams!

Just nu


13.47

kortfattad summering om fredagen.
Dagen började med som sagt orientering. Det gick förvånandsvärt bra faktiskt. Nöjd med min insats där! Efter orienteringen åkte jag hem. Beddade ner mig i soffan och satte på ett avsnitt av one tree hill.
Åkte vid 5 tiden till Hanna för att börja tagga inför kvällen. Vid 9 lämnade vi hannas hus för att sedan dra oss vidare till hamnkrogen. Mycket trevlig och lyckad kväll där.

Just nu
sitter jag hemma hos Hanna med en massa trötta människor. Precis tryckt i oss varsin pizza och är allmänt goa såhär dagen efter. Men vafan, idag tar vi nya tag och taggar för klassfest.
Så som sagt idag ska jag på klassfest hos Ellie. Ska faktiskt bli riktigt trevligt. Så vid 6 tiden drar jag och becky oss till Elin för att sitta där och mysa innan det bär av till Ellie i kållered.
Update om kvällen kommer imorgon.
Laterrrr!


08.17

Fredag.Sitter just nu och kolla på vakna med the vocie och dricker kaffe. Ska snart upp och byta om till tränings kläder. För idag mina kära vänner ska jag origentering. Något som jag inte ser sådär jätte mycket fram emot. Men det är bara att göra det. nu måste jag kila. Update om kvällen kommer efter origenteringen.
kiss and hugs!

RSS 2.0