101130

ganska händelserik dag faktiskt. jag och matilda åkte som sagt in till göteborg efter skolan. utlämnandet av CV blev inte helt fulländat. två CV lämnade jag idag. men tänkte gör en bättre insatt på torsdag då jag är skolledig. då har jag också lite mer tid. förövrig hade jag en Mycket bra och trevlig dag i götet med mattisen. fönstershopping (för min del) och donkan. jajemen! just nu kollar jag på "win a date with tad hamilton". älskar den filmen. tidig uppgång imorgon, ska därför prioritera sängen ganska snart. vänner - talk to you tomorrow. puss!

INLÄGG TILLÄGNAS

... Till MALIN FUCKING JÄVLA HULT. Denna fina tjej tog sitt KÖRKORT idag. du är grym mallan. massa grattis till dig hjärtat!



THINGS 09.30

tisdag. dagen blir nog ganska lik gårdagen. lång blir den iallafall. skoladagen håller på från 8.25 till 16.00.dislike! som det ser ut nu blir det nog göteborg efter skolan. tänkte vara lite företagsamm och lämna runt lite CV. ett jobb är vekligen ett måste just nu. stå i klädbutik är ett plus ja. nu ska skriva ut mitt cv sen in på engelska lektionen. hörs sen. och vem vet kanske kommer jag hem med en jobbinterjuv i bakfickan. i dont know!
Puss!

MONDAY 19.30



har haft en enormt lång dag och det känns. är allt som innebär trött. är slö, utmattad, kraftlös, slut och helt färdig. och jag som skulle tränat idag. där skeet det sig. vore det inte nu för kvällen avsnitt av paradise skulle jag för länge sen placerat mig i sängen.
men nog med trötthet och klagomål.

efter min vardagliga insatt i skolan gick jag direkt till körskolan. körlektionen gick grymt bra med tanke på omständigheterna med väglaget osv. sen blev det stationhäng en halvtimme. ingen hörjade för en som var hungrig trött och bara vill hem. nu har jag legat i soffan sen halv 6 och här lär jag vara placerad tills jag jag ger mig till sängs. nu börjar PH.
so long

KVALITETSTID 17.18


picture. eeh jaa, nyår hanna och jag. haha

nu kom jag precis till hanna. emma är också här och emelie är påväg. Likely med stort L! 
blir nu söndagsmys för hela slanten. mys, mys och åter mys.  
love L


101128.


-trevlig gårdagskväll, spenderade den hemma hos carro. några glas vin och gott sällskap. ja, grymt roande kväll. 


Today

radar upp söndagen i punkter.

  • tappert försök att dammsuga
  • första advent- glögg, pepparkakor osv. med familjen
  • hem till hanna för mys
  • träffa malin och emelie(som varit i london en vecka)
  • ensam mamma söker finalen. ett måste!
  • söndagens höjdpukt. PERSBRANDT och beck.
  • sovsällskap av matilda.

@ Carolina 13.09


nu kom jag precis hem till carro. och självklart är det stockholm som är största ämnet. vi satte oss precis ner med en kopp te och ska nu planera varje fotsteg vi tar i stockholm. AWESOME!
Love L


TODAY 11.53



trött fredag. var bara hemma och tog det fruktansvärt lugnt. oerhört behövligt faktiskt! för rastlöshetens skull gick jag vid 10 tiden hem till carro för lite tvhäng. men kvällen var inte långvarig. släckte lampa redan vid 12.
göör skönt.


precis ätit en underbar frukost. lussebullar och kaffe. grym kombination. Test! i samma veva som safranssmaken kom in i käften fick jag sån jälva crash on julen. riktigt mycket julkänslor just nu.
ska duscha nu, hörs sen!
Puss!


INSPIRATION 8.46


GODMORGON

kommer till skolan 8.25 och lektionen är inställd. ja men det är gött. hade kunna sova någon timma längre. får istället vänta tills nästa lektion klockan 10. okej, lite update om dagen. slutar vid 3. hem och plugga lite teori. sen blir det fredagsmys framför idol. återkommer var/vem/vilka/hos detta mys kommer äga rum. nu blir det häng i elof kafeterian.
so long.

NYTT FRÅN HM


 korsett med skinnlappar 299kr.  svart poncho/sjal 149kr


YOU DON'T KNOW ME,


- and you don't even care.


TOMORROW

imorgon tordag. som vanlig börjar jag 20 över 12 på torsdagar. skönt med flera timmars sömn. men tänkte faktiskt strunta i och sova dom extra timmarna. jag tänkte nämligen sätta klockan relativt tidigt för att vara duktig och plugga lite teori. japp det ska jag göra! skoldagen består av två lektiner och slutar vid 4. har verkligen hittat mitt dröm linne. skinn linne, oj skriker ju linn om den. därför är planen efter skolan rätt självKlar. där har ni min tordag hittills. nu tänkte jag runda av onsdagen med det gamla vanliga. tro inte jag äns behöver skriva vad det är jag ska göra va? men gör det ändå. nu blir det OTH att slockna till. godnatt!

BILDKVALITÉ 21.30

2 och en halv timme satt jag hos frisören idag. men det var absolut värt den långa tiden. är oerhört nöjd med resultatet. blond och inga slitna toppar. happyhappy! efter frissan åkte jag hem till hanna där även matilda var. vi har kollat paradise och skrivit på min svenska artikeln. på tal om den, är nu äntligen färigt. känner alltid någon skön känsla eller lättnad rättaresagt i magen när jag kan lämna ett arbete åt sida. tror inte jag är ensam med den magkänslan va? nu ska jag och hanna ta en promenad i snön. sen ska jag hem till min säng occh sova.
hörs sen, eller i morgon! 
Puss! 

WEDNESDAY 10.29

gårdagskvällen var jätte mysig. tack för den josefin. dock tog det emot att gå upp i morses. kände mig som en trött tjej som inte sovit på sesådär 1 vecka. men kaffet hjälpte mig där. hihi. 
efter skolan sätter jag mig i frisörstolen för lite toppning och ljusa slingor. kanske inte någon vidare större förendring, men en liten förendrig blir det iallafall. nu rusade tiden iväg, time for english.
so long.


DÅLIG TISDAGSUPDATE

skolan skulle egentligen sluta 4. men pga av tekniskt data fel fick vi sluta halv 2. tack för den. skönt att sluta tidigt för omväxlingens skull. efter skolan satte jag och becky oss på bibloteket för att få lite skolarbeten gjort. var hemma vid tre och trött som jag var tuppade jag av i soffan. fick nya krafter och började skriva på svenskan sen igen. nu är jag hemma hos josefin. och här kommer jag även spendera natten. nu väntas massa talk och mys. talk to you tomorrow. då lovar jag bättre update.

DIREKT FRÅN TÄRBY


PIC. Alexandra Ambrosi, taget från becks data
okej, lite summering om dagen. innan utvecklingssamtalet satte jag, rebecca, julia, isabelle och amanda oss på karma och hade allmänt mysigt. sen vad det ju som sagt utvecklingssamtal. det gick jätte bra, närvaron vad jätte bra och betyden vad också bra. så det kändes otroligt skönt. efter samtalet åkte jag till becky. och är även här nu. om en halvtimma tar jag bussen till matilda där det blir massa mys och paradise. ja, det vad allt jag hade att skriva i detta inlägg.
talk to you later!


MONDAY 14.03

nu sticker jag med petter och hans låtar in till stan. där väntar fika med tjejerna sen utvecklingssamtal! hörs sen. Puss!

ALEXANDER WANG


utan att överdriva, så skulle jag seriöst kunna göra vad som helst för att få gå runt och bära denna bag!


TOMORROW

ledig imorgon. har utvecklingsamtalsdag och mitt börjar inte förän halv fyra. underbart med en riktigt lång sovmorgon för en gångs skull. men planen är inte att sitta hemma och wooka till halv fyra. blir antagligen lunch med någon/några! har även tänkt att hinna med ett träningspass. får så om orken till de finns imorgon. kom hem från malin för en stund sen, tack för den mysiga stunden mallan och em! och nu hade jag faktiskt tänkt att göra det gamla vanliga. somna till oth. godnatt alla fina!

MALIN OCH EMELIE


myser just nu med dessa fina tjejer framför beck. grym avslutning på söndagskvällen.

SUNDAY 18.57

hunnit med en hel del saker idag. firat mamma med presenter och festlig mat, lämnat tillbaka sorella, varit hos carro och planerat stockholmsresan. eh, kanske inte va så mycket ändå. känns mycket för att vara söndag kanske? eller jag vet inte?
nu ligger jag halvvaken i soffan framför burken och blir nog kvar här ett tag. sen blir det beckmys med emelie.
tänkte ta en nap nu så hörs sen. 
Puss!


MAMMAS DAG!

idag fyller världens bästa mamma år.

- love yoooooou!


YESTERDAY 12.44

åkte ju som sagt in till göteborg igår. kvällen började på viktoria för att få i oss några glas och för att sedan dra vidare in i dimman. på viktoria var det ganska mycket folk (förvånadsvärt mycket för att vara sista helgen innan löning), go musik och bra sällskap, så hade faktiskt riktigt trevligt. många tänkte precis som oss, vid 12 tiden började folk dra sig där ifrån och det gjorde även vi, jag och hanna. vi styrde stegen mot styrbord, men visade sig vara 20. sorry girls! så kvällen avslutade vi på Berså. och blev en awesome avslutning.


TONIGHT 19.43

nu kom jag precis till hanna, högsta volym är på och glasen är fyllda. nu taggar vi till en förhoppningsvis awesome kväll. sen slutar jag natten hemma med sorella i sängen. shit va grym lördag!
so long, ha en bra lördagskväll!

SATURDAY 12.07

hade en jätte mysig gårdagskväll. film, idol och lite sällskapsspel. riktigt trevligt! tack anna som stog för denna kväll! idag lördag. en hel det plans har jag för dagen. vaknade för dryga timmen sen av att våran lilla gäst kom. vi har nämligen fått äran att vara hundvakt åt Sorella. och har faktiskt redan hunnit vara ut och rastat den fina! man känner ju inte alls för att skaffa hund nu nä?  får kanske ta fram det snälla ögonen och ta ett snack med päronen! nu ska jag dricka mitt morgonkaffe framför oth och självklart är sorella med! vid ett är det på med ytterplaggen och långpromenad med emelie och hundarna. sen blir det utgång i göteborg tonight. taggad som fan! kaffet är nu färdigbryggt. time for oth! talk to you later!

TONIGHT 18.24

present till mamma är nu nästan färdigfixat. en liten till sak ska jag inhandla imorgon bara. nu när jag tänker efter har jag faktiskt hunnit med rätt mycket stuff efter skolan. handla present, boka klipp och sling tid som är på onsdag förövrigt och pluggat några kapitel i teoriboken. och klockan är inte äns mycket. grymt linn! nu är även kvällen spickad. filmmys med girlsen hon anna! bra laddning för morgondagen! men innan jag åker til anna ska jag ha lite kvalitetstid med familjen. vänner, ha en bra fredagskväll!

SOON WEEKEND 12.32

sovit fyra timmar inatt. helt slut bokstavligen talat! men med hög koffeinhalt i kroppen klara jag av dagen relativt bra faktiskt. idag är det fredag. lovely friday! planerna för kvällen är inte spickade ännu, så det återkommer jag med när jag vet. efter skolan blir det iallfall present letande, mammi fyller år på söndag och för att visa hur mycket jag uppskattar henne ska jag slå till med något riktigt riktigt fint.
nä, nu ska jag och lugna-listan på spotify sätta igång att börja skriva på svenskan. börjar bli kort om tid. svenska och historia återstår, sen börjar helgen rulla in. oh god, vad jag älskar fredagar!


GODNATT 00.17

Kom hem för en liten stund sen. precis tvättat av mitt smink och borstat tänderna, gjort allt man gör innan man går och lägger sig med andra ord. så nu ligger jag i sängen och ska sova. men ett litet problem bara. JAG ÄR KLARVAKEN! börjar 8.25 i morgon så sömn behövs. sätter på ett avsnitt oth för att se om det gör så jag slocknar. godnatt då mina vänner!

DIREKT FRÅN JOBBET

sitter på jobbet som vilket just nu inte alls är till någon större ansträngning! koka kaffe tar jag inte som något vidare jobbigt. höhö! så just nu sitter jag och matea och tjänar otroligt lättförtjänta pengar. man tackar! MEN om drygt en timma sätts vi i dock arbete. kommer la hem rätt sent ikväll viketv inte känns bra. Behöver verkligen sova. jaja, nu blir det te och prat. puss!

THINGS 13.41


Pic. MLE nyår
information lay outen sitter jag på just nu. i högtalarna hör man Tove Styrke - white light moment, inte bara jag som gillar den tydligen.
borde egenligen sätta igång och anstränga mig lite med lay outen. men orkar inte just nu. hihi! bättre med lite FB och bloggar först, men sen börjar jag. Promise! slutar vid 4, då ska jag ha lite kvalitetstid med emelie och matilda. vid sju är det work som gäller, har absolut inga krafter eller ork till det. men stockholm om three weeks, pengarna behövs.


THURSDAY 10.54


det var sömn som behövde. nu mår jag som fisken i vattnet igen. inget ont i kroppen här längre. lovelylovely!
vaknade precis, 5 minuter sedan. ska om ett tag iväg till skolan. men har en del saker som ska göras innan jag ger mig iväg. så får lägga på ett lite kål nu kanske. Puss!


SOFFAN HELA KVÄLLEN

typiskt, tror vinterförskyldningen kan ha nått mig. känner mig seeg och inte helt 100. fan, det är la typiskt. har inte tid att bli sjuk.
lägger mig raklång i soffan. myskläderna är på, bullen i håret är på sin plats och teet är varmt. och inte nog med det PH i följd av bonde söker fru och välkommen åter. kanske försvinner mitt inte-helt-hundra-mående? i dont know.


I'll BE OK


- just not today

GOD MORGON

godmorgon good morning osv.

kom precis till skolan. sitter och väntar på att den första föreläsningen ska börja. slutar ju som jag tidigare skrev klockan 12. då är planerna som de brukar. mys! har inget mer vettigt att skriva.
so long my friends.


BEDTIME

som sagt tillbringade jag största delen av dagen på karma. sen åkte jag,becky,rebecca och anna hem till mig och gjorde, ja absolut ingenting! emelie kom även hit i lagom tid till PH. vid 9 mötte jag upp jose och eve och solade. imorgon är det skola igen. dock inget ansträngande. har inga lektioner, bara två föreläsningar. slutar sen vid 12 och har hela dagen ledig. lovely! nu hade jag tänkt att krypa till kojs. godnatt!

Mobilupdate 21.10

nu ska jag snart hoppa in i solarumet. Men föst möta upp jose och eve! mer updates sen.

WHITE LIGHT MOMENT


Just nu
fixar jag mig och till det spelas Tove Styrkes nya låt - White light moment i hötalarna. lyssna på den, grym låt.
nu och dom närmaste timmarna frammåt kommer jag befinna mig på ett cafe i kungsbacka.
så tja så länge.


HAND HALS ÖRON



- dessa måste bli mina, så är det bara.

STUDIEDAG 12.08

trött som bara den åkte jag hem från becky vid 9 tiden igår. planen var att åka hem och sova. men efter några om och men åkte jag och emelie hem till josefin. hade jätte mysigt. massa minnesprat och ett glas vitt. ja, rätt mysigt faktiskt. 

idag tisdag.
vakna upp till detta vädret och vakna upp till en studiedag. ja, dagen börjar rätt bra va? idag var planerna att kanske sätta oss och fika och sen mys hos någon. vet dock ännu inte hur det blir med det. jaja, återstår att se.
nä, hungrig är jag nu. dags för frukost och dags att ringa och spika dagen.


BE MINE 17.54


INSPIRATION 17.51


MONDAY

kom precis till becky. fick äran att hämta det lilla alice livet på dagis på vägen hit. alltid lika kul att se hur hon reagerade. gah, vad hon älskar mig. haha!
studiedag imorgon, innebär då en massa mys idag. dock vet vi inte var och hos vem denna kvalitetstid kommer äga rum, kanske blir vi kvar i tärbys place. i don't know! 
L A T E R

SUNDAY

Söndag i punkter.

  • inköpslista till stockholm. Check
  • fira farsdag. Check
  • plugga lite teori.
  • tjäna pengar genom att städa hela huset.
  • be with emelie
  • kolla klart på filmen jag somnade till igår
  • se på beck

dags att göra nummer två på listan.
tja så länge!


Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid. jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.


- Ignore you...


14.23

har precis investerat mig en jätte fin tröja för tro det eller ej, 13 kronor. det är något man kan kalla ett riktigt kap!  efter solningen besökte jag och josefin nämligen second hand. fanns dock inte så mycket, men en tröja fick jag med mig iallafall.
nu väntar jag på matilda och mat. sen bär det av till serveringen.
talk to you later.

SATURDAY

vaknade för en liten stund sedan. och nu ska jag och josefin äta frulle och sen bege oss ner till stan för att sola.
efter solningen ska jag mötta upp matilda för att sen åka hem till mig. där blir vi inte långvariga. för vid 4 tiden ska vi och malin åka ner till inlag, där vi ska servera på en 50 års fest.
där har ni min lördagen.
so long, ha en awesome lördag.


FRIDAY I'M IN LOVE

alltid lika underbart att komma hem från skolan och veta att helgen är på ingång. love friday, verkligen LOVE FRIDAY!

dagen har hittills varit bra. har inte så mycket mer att skriva om min dag hittills faktiskt, har bara varit en duktig tjej bakom skolbänken. det är nog det ända vettiga iallafall!
kom hem vid halv 4 tiden och tills nu har jag bara kolla oth, ätit nudlar och återhämtat mig från skoldagen. men är det inte de skönaste att bara ta en timme med massa slapp och kanske tillochmed en nap? blir man inte som en ny människa?
ikväll kommer jag befinna mig hemma hos min fina josepose. vår kväll kommer vara relativt lugn och bestå av god middag och film. en perfekt fredag med andra ord. 
nu hade jag tänk att hoppa in i duschen.
so long.

Stockholm i mitt hjärta


om en månad. OM EN JÄVLA MÅNAD

12 NOV

godmorgon!
klockan är strax efter sju och jag är klarvaken. vad händer!?

måste bara berätta en sak för er. jag gör den stora händelsen kort.
igår när jag och mamma skulle kolla jacka träffade vi carro och anna-carin(carro har jag varit kompis med sen vaggan). vi fyra gick och satte oss på karma och hade allmänt trevligt. och efter en stund tar mamma och anna-carin fram ett paket. och i paketet stod det Till Carolina och linn. för att fira eran 18.års dag. VI SKA FÅ ÅKA TILL STOCKHOLM. allt var planerat, mamma ville inte alls till cassels för att hitta en jacka och carro och anna-carin "råkade inte bara vara där"
så den 12 december åker vi fyra på en weekend till stockholm. och vad innebär stockholm. JO, SHOPPA SHOPPA SHOPPA.
gaad, vad jag har världens bästa mamma! tacktacktacktack mammi.

detta innebär dock att jag missar innebandynatta, lite tråkigt. men vad väljer man, innebandynatta eller stockholm?
nu måste jag rusa, skola snart!
so long.


...


THURSDAY

torsdag. vaknade för en liten stund sen. skönt med en riktig sovmorgon för än gång skull.
nu har jag placerat mig i soffan framför oth och lite frukost. sådana mornar borde man ha oftare. ja, du vet, ingen stress och hetts utan lugnt och skönt.
skolan börjar 12.20 och på schemat är det som alltid på torsdagar bara inlagt två lektioner. oh i love thursday! slutar sen vid 4 tiden. då blir det "hitta-en-vinterjacka-till-mamma-jakt" 
ja, det är hur min torsdag ser ut hittills.
later.


19.01


just nu väntar vi förväntansfullt på paradise. sappar på tv har vi som tidsfördrift. ja, det va de jag vill säga.
nu har jag faktiskt inget med vettig att skriva.
so long
 


16.31

just nu har jag massa tankar som yrar runt i huvudet. fan, hade ju sån bra förmidda idag. men de förstördes när skoldagen slutade med ett IG. inte så roligt att ha med sig i bagaget kanske. men vad ska man göra, antingen är man bra i matte eller så är man inte det. och tyvärr har jag inte den talangen när det gäller matte. så nu sväljer jag det bara och gör bättre nästa gång.

nu ska komma på bättre tankar och lämna IG behind me. och det gör jag här, hemma hos familjen tärby. och idag är det onsdag och vad innebär det? jo det innebär massa grymma tv program. PH, bonde söker fru, berg flyttar in och tillslut välkommen åter. ja, så sitta framför tv:n är som sagt planen.
nu väntar maten.
later 


good feelings

Just nu. kombinerar just nu engelska med Bruno Mars - just the way you are och Henrikbabe.
nu mår jag riktigt bra.
later


10 NOV 8.17

anlände precis till skolan. skoldagen är inte lika lång som gårdagen. man tackar! slutar strax innan tre. och eftersom jag inte har något plugg som måste göras,love it! blir det förhoppnings något mys som görs efter skolan. man får ju passa på känner jag då när plugg inte ligger på planeringen.
nu ska jag in på lektion och sprechen Deutsch. ingen vidare bra start på skoladagen.
so long, ha en bra onsdag.

19.58


nu sticker jag upp till emelie.
kiss and hugs


TISDAGSKVÄLL

vaknade precis från en oerhört underbar nap. skoldagen tog alla mina krafter verkligen. 8.25 till 16.05, säger säg själv kanske!
napen va något som behövdes och som jag brukar säga "nu är jag en ny människa igen".

Nu. det som ska göras nu i väntan på paradise är ta undan kläderna från mitt golv, fylla magen med lite mat och duscha. vid 8 efter paradise blir det en promenad upp till emelie. svenska redovisning att lyssna på då. därefter tar jag och emelie på oss ytterplaggen och tar en walk.
känns som en relativt bra avslutning på tisdagen.

9 NOV 11.05

hej där mitt vinterland, nu är den här. är det inte så man brukar sjunga!? haha

sitter på lektion och har det allmänt tråkigt. hungrig är jag också. och massa trötthet på det med. inget som är bra just nu. vill bara hem och soooooova, vill inte sitta här i skolan till klockan 4.
om dagen bara har börjat, hur ska den sluta undrar jag då!
so long.

Feeling the moment slip away, losing direction, you're losing faith.



för sisådär tre veckor sedan köpte jag dessa broschar som nu äntligen har hittat sin plats där dom hör hemma. nu letar jag eftertraktat efter fler att kunna sätta på.

Nu. ett avsnitt av oth.
Sen. nana, för morgondagen blir lång.
sweet dreams friends.

MONDAY

tja, tjena, hej, hallo osv.

gillar inte måndagar. det har jag aldrig gjort. men, får faktiskt erkänna att det kan ändras. har faktiskt hittills haft en bra dag. skolan började med en mjukstart. hade bara två lektioner. tyska och företagsekonomi. vilket idag inte var så ansträngade lektioner. skoldagen slutade 13.30. gött. satt kvar i skolan en liten stund för att fixa med inbetalningen till innebandynattan. kan nu meddela gott folk att vi kommer delta. och vi går in med inställningen att vinna hela skiten. hoho, eller inte.
nu anlände jag precis till becky. och nu ska vi och anna mysa en massa. sedan vi 4 tiden blir det slut på våran ro. då hämtar vi alice på dagis och vad som helst kan hända då.
nu ska jag äta thai.
so long

I don't think that I have the strength to let you go.


SJUNDE NOVEMBER 19.36

oerhört jämn var dagens match. efter mycket nervositet och skrik slutade matchen 30-30. shit, vad kul det är att kolla på denna sport. kanske ska ta och börja spela igen? hoho.

nu har jag gosat ner mig i min säng. secondhand serenade spelas i högtalarna, ljusen är tända och just nu mår jag som fisken i vattnet. 


Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar. För dig ska jag göra det tusen gånger om...


LAST DAY

Godmorgon alla fina vänner!

sista dagen på lovet. ja vad ska man säga mer än att de sööögeeer.
ja, skolan imon då. disslike! men har faktikt lärt mig några kloka ord hur jag ska tänka, "börjar vi skolan nu, ju närmare jullovet och julledigt kommer vi och JU NÄRMARE MIN FÖDELSEDAG KOMMER VI" true story, right?

som sagt, sista dan på lovet idag. tänker därför inte sitta hemma och kolla in i väggen. nu blir det mys med mamma,promenad vad det snack om där. sen sticker jag ner till ishallen och kollar aranäs mot RIK.
en ganska bra avslutning på lovet får jag säga.
nu skriker magen efter frölle. so, time for breakfast.
Talk to you later.

SATURDAY


Pic. me and Rebecca. turkeey 10.
skönt för en gång skull att vakna upp till fint väder. humöret når verkligen toppen direkt. wunderbar!
trots att jag tog en lång skön sovmorgon har jag ändå hunnit med en hel del saker hittills.
gjorde en bra insats här hemma, jag har dammsögit hela övervåning och har städat mitt rum. har också hunnit sitta bakom ratten som förövrigt ger och har givit mycket bra resultat.
för dryga halvtimmen sen besökte jag, mamm och papp hanhals kyrkogård där vi tände ljus för min farbror mats och min mormor.

klockan har precis slagit 4 och dagen har bara börjat. nu väntas god mat och häng i kinders place.
So long.

NEW IN


Pic 1. linne från Zara.
Pic.2 nagellack från HM. halsband från JC. 
Pic.3 pälsmössa från HM.

FRIDAY

dagen började med körlektion. det som stod på schemat idag var starta i uppförsbacke. mycket lärorikt lektion faktiskt.
vid 12 gick jag bort mot kungsmässan. fick ett mycket fint sällskap av kalskoga tjejen emelie. mycket härlig tjej. efter en fika och lite shopping kände vi oss färdiga där och begav oss hem.
hem fick jag med mig några goa kap. en pälsmössa som kan hålla mitt huvud varmt i vinter, ett halsband, ett linne och ett grått nagellack. ååh vad jag gillar dessa inköp.
Just nu sitter jag hemma hos fina emma bylund med massa fina girls. film tror jag står först på vad-vi-ska-göra-listan. så.. nu gosar vi ner oss i söffan.
So long, ha en bra fredagskväll.

WORK.

nu sitter jag hos matea och har precis hjälpt henne med företagsekonomin. nu drar vi oss till jobbet.
talk to you later.


MEMORIES


TRUE STORY


THURSDAY

Fullspäckad torsdag. Matilda kommer hit om en stund. sen kommer även becky vid 1 tiden. antagligen gör vi det vi är bäst på. massa mys såklart. vid 4-5 tiden ska jag över gatan hem till matea och hjälpa henne med företagsekonomin. plugg idag asså, bra förbRedelse tills skolan börjar. vid 7 lämnar vi företagsekonomin och åker till jobbet. räknar med att vara åter hemma vid 12. FAN. MISSAR PARADISE OCH PARCERMONIN!!!                                                           So long, ha en bra dag

WEDNESDAY


Pic. MLE Nyår 09
anlände precis till emelie. och det är här jag kommer spendera min kväll och kanske tillochmed natten. planerna är att ta det relativit lugnt. film, paradise och mer film. självklart finns det chips med i bilden. hoho. så som sagt kväll blir det filmmys med emelie och matilda hos emelies place.
Later my friends

3 NOVEMBER 12.55

Tredje dagen in på lovet! Tiden går fort! Därför tänker jag inte sitta här och rulla tummarna! Nu tar jag på mig mina joggingskor, träningskläder och går ut och springer!                    Var ifrån fick jag dessaà krafter!???

00.27

blandade åskiter om filmen. den var både bra och dåligt, tragisk, sorgsen och långtråkigt. en ganska bra mix.
nu kom jag, emelie och matilda precis till becky. så nu blir det deeptalk och mys. gaah vad jag älskar loooooov!!! 


On my way

Sitter just nu på pendeln. Ska tillbringa mina närmaste timmar i göteborg för  fika med carro, matea och emma! länge sedan vi 4 träffades! så har nog en hel del att prata om. mysmys! vid sju tiden sitter jag åter på pendeln hemmåt. Då väntar det bio med matilda, emelie, Malin och malin! Hämden heter filmen, någon som sätt den?

2 november

Har ni sätt The Island? Om ni inte har det rekommenderar jag er verkligen att se den. Sjukt bra/Spännande film. FOLK, SE DEN!                                                                                                                                                               ...Jag blir så deprimerad att Vakna upp och se det tråkiga vädret utanför. Regn och rusk. vi Är redan inne i november. så varför inte skippa regnet och fram med lite vinterkänslor och snö!? Rätta mig om jag har fel

ACCESSORIES


Kanske i julklapp?

1 NOVEMBER 18.42

såg lyckan, kärleken och meningen med livet igår på bergakungen. en bra film, men sätt bättre. ja det var en bra beskrivning. besökte även IKEA för att köpa en till garderob, eller en till del rättare sagt. så nu har större garderob, vilket då innebär att det finns mer plats för nya kläder. MAN TACKAR.

kom hem från körlektion för en liten stund sen som förövrigt gick jätte bra och nu håller jag på att inreda min nya garderob. inreda!? öh, kan man säga så? fixa låter bättre kanske. men skitsamma. när jag känner mig färdig med det blir det förhoppningsvis mys med my girls, men om inte de blir av har jag alltid den nya carolina gynning boken att läsa. tack fina pappa för den föresten. 
kiss and hugs.




Mobilupdate

Körlektion nu, update sen!

RSS 2.0