28 december


Pic: Jag och Moster på julafton hos morfar

Kan börja med att säga förlåt för dåligt update. Har haft mycket att göra nu under juletiden. Men nu blir det ändringar på detta. För nu är jag igång med mitt skrivande igen. I promise!

Julafton: Spenderade jag hos mina släktingar i karlskoga. Fick en massa fina klappar av tomten. ååh älska julafton.
Juldagen: Då var det minijulafton hos min farbror. Men det varade inte så länge. Efter några klappar och god julmat begav vi oss hemmot mot kungsbacka. Kvällen spenderade jag hemma hos matilda med en trevligt myskväll.
Annandag Jul: Annandag Jul förknippar jag med rea. Och rea förknippar jag på shoppning. Och det var precis det jag gjorde. Dagen var mycket händelserik. Fick köpt mig en skinnklänning, bh och troser. Love rea! Och Lärde mig desutom att äta sushi (stavning). Tack julia! huhu. Kvällen var det dags för partaaj hos matilda. Hade åter en super kvälll hos henne.
Söndagen: En helt meninglös dag. Befann mig till mestadels i min säng. Kollade även på några avsnitt av one tree hill. Dagen bestod av endast slapp. Kvällen var dock inte meningslös utan den var mycket bra. Jag och emelie åkte hem till josefin och hade en liten prat/filmkväll. Mycket bra kväll.
Idag måndag: Vaknade vid 9 av att det borrades i mina väggar. Fixar nämligen vårat kök, därför det var ett jädrans liv här hemma. Hela morgonen har bestott av one tree hill. Men nu ska jag fixa i ordning mig för att sedan åka till k-mäss med mamma. Senare kommer även Kinder, Matilda och Becky in. Och då beger vi oss till göteborg.
Lateeeer 


22 december

Har haft en super bra start på lovet kan jag ju börja med att säga. Fredagen,lördagen, söndagen och gårdagen har varit helt super.
Gårdagen spederade vi hos tärby's där det bjöds på trevligt party.Och här har jag varit tills nu. Efter några timmars sömn har denna dagen endast bestott av film och redigt med slapp.
Nu ska jag, becky och matilda ge oss av mot ljungliden där familjen axen bor. Först ska vi få i oss lite av matildas mamma goda mat och därefter får vi lite besök av trevliga människor. Och då står det på schemat filmkväll.

Imorgon åker jag och min familj till hela tjocka släkten i karskoga där vi ska spendera juldagarna. Ska faktiskt bli rätt skönt att komma bort lite från kungsbacka. men men, nu tutar matildas pappa utanför och därför måste jag kila. Men mer update kommer från kalskoga i morgon.


15.48

Igår hade vi äntligen julavslutning och detta firade vi självklart med partyy hos matilda. Hade en super trevligt kväll med gott folk. Tack för att du styrde upp en sjukt bra kväll mattis.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och nu väntar jag på att matilda ska vakna. När hon väl vaknat (kan dröja ett tag) ska vi möta upp josefin och sedan ta oss en härlig promenad i det fina vinterlandskapet. Kvällen för mig ser ut som följande. Först in till göteborg för att fira camilla som har fyllt år. Grattis i efterskott Cam.
Därefter åker jag åter hem till kungsbacka för att sedan åka hem till malin på en liten "avskedskväll" för att hon åker till Vietnam(stavning) under lovet.
Menmen,  nu ska jag ta och väcka min älskade mattis.
Later


17 dec

Skönt att en termin är avklarad nu. Imorgon slutar jag skolan och har ett långt och skönt efterlängtat lov framför mig. Och faan vad det ska bli skönt!!!

Jaja, nog med det. Nu måste jag gå ner och få i mig lite mat. För sedan ska jag iväg och servera på logen. Underbart med lite extra pengar nu inför alla invensteringar av julklappar som måste inhandlas.
Bättre uppdatering får ni imorgon för nu har jag lite ont om tid.



Hej tomten!

 

 

Insperation


Lördagens bilder!

Måste verkligen tacka Julia för i lördags. Hon fixade ihop en super trevligt, roligt och mysigt bakdags. Så jätte mycket tack till dig min fina jullan!
 
Här har vi några bilder från kvällen som jag snodde från julias blogg.










12.35



Nu åker jag med mamma till stan för att kolla julklappar och efter det ska jag fika med josseposse!
Bättre update kommer när jag kommer hem!  


Torsdag

Idag hade jag mitt geografi. Till min förvåning kändes det verkligen som att det gick jätte bra. Med tanke på hur det kändes innan provet är jag verligen super nöjd med mitt resultat.
Slutade efter provet vid 2 tiden. Då mötte jag upp älskade becky. Vi tog en sväng på kungsmässan och båda jag och becky fick köpt oss en skit snygg ormring. Till den hittade jag även ett likande armband som jag inte kunde stå emot att köpa. Efter några till affärsbesök bestämde vi oss tillslut att gå till karma för att få i oss lite mat. När vi väl var mätta och belåtna gick vi skilda vägar hem.  

Nu kom jag precis hem och mina planer för kvällen är att kolla på one tree hill i väntan på att paradis ska börja! En promenad efter paradis känns också rätt lockande och just därför ska jag ta och ringa emelie nu.

Dagens kap:

 

Armband och Ring från JC


Dålig uppdatering

Förlåt för dålig update. Får skylla på att jag har haft mycket plugg och annat som har hindrat mitt bloggande. Men nu är jag tillbaka igen! Jaja, hinner dock inte skriva så mycket mer idag för snart är pausen på paradis slut och jag vill helst inte missa detta. Efter paradis blir det att återgå till mitt pluggande. Så mer update kommer i morgon.


6 december


Fredag: Bara slapp framför idol och sedan en promenad med malin.

Lördag:
Spenderade dagen inne i göteborg med malin. Fick köpt mig en skjorta. 
Inne i götet fick jag syn en person som jag verkligen älskar. Jag såg ELIN KLING:D Vad är oddsen liksom?
Kvällen började hos Kinder med förkrök. Vid halv elva tiden blev det utgång. Hade en sjukt trevlig lördagkväll.

Söndag:
Upp och jobba klockan 12. Jobbade dock bara 2 timmar. Efter jobbet åkte jag och slappade lite med Kinder och Becky. Vid 4 tiden var jag hemma och sedans dess har jag bara legat i soffan och kollat film. Men nu är jag åter pigg igen och ska därför gå upp till Emelie och kolla på det vi alla längtat efter. Jo, PARADIS HOTEL!


På önskelistan just nu!

      


Förälskad

Jag bara älskar denna tröjan!
-Någon som vet vart man kan hitta en liknade?



Bilder på några av mina inköpen från stockholm







Bild1: tröja från urbanoutfitters, skinnbyxor från topshop. Bild2: kjol från topshop. Bild3: nagellack från urban outfitters, ringar från glitter. Bild4: skor från topshop. Bild5: kavaj-liknade tröja från Tjallamalla. Bild6: sjal från oasis.

 


Stockholm

Helgens besök i huvudstaden var hur bra som helst. Detta har jag världens bästa mamma och tacka för. Hon gjorde helgen helt perfekt.

Detta hann vi med under de 3 dagar:
Fredagen: Shoppa,resturang och bio.
Lördagen: Shoppa, musikal och myskväll på hotellet.
Söndagen: Shoppa, resturang och tågresa hem.

Bilder










RSS 2.0