Halloweeeeeen!




Idag känner jag mig faktiskt lite små krasslig, har ont i halsen och ont i kroppen. Inte vidare trevligt. Menmen det hindrar inte mig från att fira hallowen! Nu ska jag bara in en snabbis på kungsmässan. Har nämligen titta ut ett par fina ringar som jag hade tänkt att köpa! Sedan klockan 4 ska jag jobba. Segtsegt. Slutar dock 6 så det är endå helt okej! Kvällens planer är inte planerat ännu. Men fira hallowen är något jag absolut ska göra!;)

Ha en bra halloweeeen!!!


Fredagskväll

Tack för en rikigt mysig kväll igår Julia och Mailda!









Nu blir det fredagsmys!

Har precis kommit hem efter att ha tagit en mysig promenad med Emelie. Ikväll ska jag hem till Julia "jullan" Gustafsson där även matilda kommer befinna sig. Vi ska bara slappa med idol, jacuzzi(stavning) osv. Det ska bli riktgit riktigt mysigt!




Kanske hur snyggast som helst!?





30 oktober

Nu vet jag vad jag ska invenstera mig. En sånhär snygg skjorta!!!


13.44

Just nu sitter jag och kollar igenom en massa bilder från Thailand. Deprimerande. Nu vill jag bara bort från kalla svergie och åka till värmen! Nu blir det redigt med tjatade kan jag meddela!








Emelie Askviken

Nu är klockan 20 i 6 vilket betyder att min älskade Emelie är hemma om ca 2 timmar och 20 minuter.Har saknat den lilla rekan jätte mycket! Dock kommer det inte blir lika kul att stå bredvid henne eftersom den jäveln kommer vara ganska mycket brunare än oss. Jaja, det ska iallfall bli mycket skönt att ha henne hemma igen!









29 oktober

Har just precis vaknat hemma hos tärbys och nu sitter jag, issa och becky och kollar på film. Jossi hör vi snarkande från väggarna. Gårdagen spenaderade jag becky och kinder hos klara på lite myskväll. Vi hyrde en rikgit bra skräckis. The last house on the left. Lite läskig sådär. Den filmen rekmmenderar jag verkligen. jag ska snart bege mig hemmåt för att sedan åka och fika med matilda, becky och malin. Matilda och Malin har varit på weekend i karlskrona och jag är mycket nyfiken hur det har haft det på deras lilla trip! Planerna för kvällen är lite oplanerat än så länge. Men det lutar mot lite krök med brudarna.


23.48

hejhejhej säger becky här i bakrunden. Nu ska jag och tvillingarna tärby/arvidsdotter ner till masterbedroom och slå på en jävligt go rulle. Fast först blir det kaffe och toast.
Klockan ringer tidigt i morgon för vi ska bege oss in till kungsbacka och ta oss en redigt go fika. Sedan blir det shopaholics. 







.....

just nu sitter jag hos emma och myser. Vi ska snart gå upp och ha lite fikakalas med kaffe och bullar. Efter det ska vi tyvärr skiljas åt. För emma ska spendera kvällen med hennes pojkvän och jag ska ge mig av till onsala för att spendera kvällen hos Anna "annis" kloek. Våra planer är att kolla film och vara allmänt seega!
Emma och jag ska ska nu upp och ha lite kaffekalas.
Kisssies






15.59

Nu har jag äntligen jobbat färdigt. Sega timmar. Tack becky att du fördrev tiden med mig. Nu ska jag ner och värma lite mat och sedan bänka mig framför one tree hill. Kvällens planer är inte bestämt ännu, utan det återstår och se.



 


11.28

Nu beger jag mig ner till jobbet.


22.50

Kom precis hem från en enormt ansträngande träning. Träningens bestod av fys, med löpning och boxning. Oerhört jobbigt måste jag erkänna att det var. Så för min del nu blir det att bädda ner sig i sängen och sööööva!
GODNATT!!!


.....

Hade tid hos frisören klockan 10.00 idag. Resultatet blev blondare och kortare! Efter frissan gick jag till kungsmässan och kollade lite. Jag hittade dock bara ett  linne från gina för endast 129 kr. Ett mycket bra kap!Sedan lunchade jag, pappa och kocke på buffen. Mycket mätt och belåten är jag nu.
Planer för eftermiddan och kvällen blir att först jobba från 4 till 7 och sedan hoppas jag på myspys med brudarna:)


Måndagens inköp:



Linne från gina






Fredagens inköp:

Tröja från weekday


Matildaaaa!

Nu ska jag och min älsklings mattis gå ner och göra knäckemackor med ost. mycket mycket gödde:) Kvällen har vi spenderat hos Anna Kloek. Vi krökade som faan med våra NUNNA KLÄDER och detta får vi lida för nu. Kvällen var helt klart lyckad. Nu hinner jag inte skriva mer för matilda är redan påväg ner och fixar foood, och jag vet ju att hon kommer ta slut på alla mina knäckemackor. Bilder från kvällen kommar i morgon. tjaaaråååå!



Förövrig en mycket läcker bild:D


Fredaaaaag!

Igår bjöd malin "mallan" hult med mig och becky på Gais-Malmö. Vi åkte in vid stax efter 4. Eftersom matchen började 7 (vad vi trodde) hade vi gott om tid att strosa runt lite.  Jag fick köpt mig en gosig tröja från weekday:) Becky och Malin, köpte masker, paljeter osv:) sedan gick vi och satte oss på espresso house och tog oss en fika. Mitt i fikan fick malin ett sms av sin mamma, där det stog;- är det mycket folk inne på matchen? Då tänkte la malin, vafan matchen har ju inte ens börjat, hur ska vi veta det då;) men då visade det sig att matchen började 6. När vi upptäkte detta var klockan några minuter i 6. Så det var bara för oss att fort springa till spårvagnen som skulle ta oss direkt till ullevi. Inne på matchen hade vi mycket mycket trevligt:) Matchen slutade tillslut 1-1! Tack så jätte mycket för en mycket lyckad fredag Malin och becky:)

 


JuliaGe gästbloggar

Hallå hallå alla trogna bloggläsare!
Nu är det så att jag fått äran att gästblogga på Linn_prinsess blogg, typsiskt då bara att jag inte har något intressant gossip att dela med mig av till er.

Jag sitter iallfall här i bibblan med en väldigt uppspelt Linn, hon ska nu ta Johans eller Henkes racercykel till Aranäs och möta upp en väldigt speciell person...LYCKA TILL!!


Ett inlägg

Igår så var det åter igen party i beach house. Måste ge min älskade mattis ett tack för ännu en trevlig och lyckad kväll där.  Dock inte lika trevligt imorses när klockan ringde vid 8. Men det var bara att gilla läget och gå upp för att sedan pallra mig till skolan. På lunchen gick jag till k-mäss och köpte ett efterlängtad pälsjacka. Skolan slutade vid 4. Men skolan tog jag med mig hem, för det var bara att börja plugga till företagsekonomi provet som äger rum i morgon. Men just nu sitter jag här och är nöjd med att jag kan företagsekonomin. Detta ska jag fira med en mysig fika med min underbara Kirrigo Becky:D:D:D
Jaja, nu ska jag kolla one tree hill, Pussssheeeeej! :)






Dagens inköp:







tis

Idag har det varit en mycket seeg dag, klockan ringde vid halv 8,men somnade om och försov mig till kvart över 8. Självklart missade jag bussen. Men tur som jag hade körde min bror mig. På lunchen mötte jag upp min älskade emoemme på k-mässanade. Den jäveln åker till maroco på torsdag och behhövde därför växla pengar. Avis är jag på henne som får åka till värmen.
Skoldagen slutade 16.05 och självklart missade jag 17 över bussen och fick därför vänta på stationen i en halvtimme, inte så roligt kanske. När jag kom hem var det bara att börja plugga företagsekonomi och det sitter jag fortfarande med. Mycket trökigt!! nu ska jag fortsätta plugga stund sedan blir det promenad med Carro my friend.

 


söndagen

Jag och Becky vaknade vi 11 tiden. Vi gick upp och gjorde iordning lite kaffe. Sedan gick vi och la oss i soffan och kollade på tv. Medans vi låg och göttade oss framför idol och körslaget, var jossipossi i full gång med att starta min blogg. Ett riktigt bra jobb har hon gjort, tacktacktack my love!
Vid 4 tiden var jag hemma. Jag bänkade mig direkt vid soffan och satte på one tree hill. Och så spenderade jag även resten av eftermiddag.




Lördagen

Lördagen spenderade jag och mamma i göteborg. Vi strosade runt lite i affärerna och sedan tog vi oss en fika.
Jag hade en mycket mysig dag med mammsen.  Senare på kvällen åkte jag och emelie till tärbys. Seega som vi var blev det att slappa framför tv:n. Och allmänt jälva gött hade vi!


Lördagens inköp












Fredags

I fredags startade vi kvällen i beachhouse med brudarna, det var mycket trevligt. Vi förkrökade framför idol. Sedan åkte jag, jossi och becky till David där vi avslutade kvällen, en riktigt lyckad fredag.


RSS 2.0