CAROLINAS DAG


ikväll är det carolina som står i centrum. imorgon blir min fina nämligen 18 vuxna år. och detta firas självklart på bästa möjliga sätt. så ikväll blir det tjejmiddag hemma hos henne och vi ska göra allt för att hon ska få en sån bra dag som möjligt. jag packar mitt pick pack och börjar traska mig uppåt mot henne redan nu. vi hörs sen.
PUSSS!

LÖRDAG 10:53

ska snart iväg och försöka inhandla en present till carolina. hon fyller 18 imorgon och det ska vi självklart fira. tänkte också ta en lite extra runda inne i butikerna, en jakt om att hitta något fint till mig. 
på tal om ingenting. nu börjar jag faktiskt känna mig lite små stressad. måste hitta en klänning till mig! en snygg än som kan sitta på mig på min fördelsedag(5 dagar kvar btw). jag har kollat nästan överallt nu men hittar inte det jag söker. så ja, jag börjar känna lite små stress. ett tappert letande blir det idag så att säga. nu ska jag göra mig lite välvårdad och välklädd. sen kommer jag bege mig till kungsmässan.
talk to you laterroo.


SKINN FRÅN BALRNCIAGA


älskar denna skinnjacka från Balenciaga. svin snygg! liknande modell ska jag försöka investera mig. grym nu till våren.

LOVE


imorgon får familjen johansson en mycket fin gäst på besök. tills på söndag har vi fått äran att passa fina sorella bebbisen. en massa kärlek. happy me!

FRIDAAAAY 16:21


Picture. jag och min fina vän henke in schoool.

kom precis innanför dörren. aja typ iallafall. slutade strax efter två. gick till bilskolan för att hämta min laddare. blev dock inte bara det, utan även några koppar kaffe och gött häng med emelie. trevligt! men nu är jag hemma. kvällen öppnar vi med handbollen. matchen ser vi hos matilda alla vi tjejer. till det blir det tacos och ja, jag tror faktiskt jag tar med mig min box vin. hehe^ runt nio tiden åker jag och hanna hem till henne för att forsätta med en trevligt fredagskväll. nä, plikten börjar kalla. ha en klassig fredagskväll så hörs vi sen!
PUSSSSSSS!


NATTI 22:41

haft en jätte bra dag. många timmar av rätt klass.
eftersom tröttheten började komma in i min kropp och längtan till just min säng var stor togs beslutet att ta natten hemmifrån. blev därför inget sleepover ikväll. imorgon ringer klockan redan vi 06.45. not so fun! så för att jag ska få mina timmars sömn går jag och lägger mig nu. gaah, fredag och helg imorgon. så lovely! sov nu flitigt så hörs vi imorgon.
godnatt.

ELING KLING 22:40


är grymt förväntansfull för elin klings nya kollektion som kommer finnas i HM butikerna den 3 februari. 9 plagg och 2 accessoarer läste jag att kollektionen kommer innehålla. ska blir riktigt spännande att se hur kläderna kommer se ut och om dom kommer falla mig i smaken.

6 DAGAR KVAR.

fick ett glädjande samtal idag runt 11. min fina vän henrik ringer och meddelar att även den sista lektionen är inställd. kunde inte fått något bättre samtal. så ingen skola idag. tackar! har suttit på bilskolan i princip hela dagen. klapp på linns axel. efter min insatts där gav jag mig till matildas så kallade lägenhet. och nu sitter jag här med emelie, hanna, matilda, rebecca och rebecka. vi har placerat oss i soffan och ska kolla på i rymden finns inga känslor nu. sen vet jag inte hur kvällen blir. kanske övernattar jag här eller så åker jag hem. men det återstår att se. nu ska jag återvända till min plats i soffan. vi hörs av sen mina vänner.
Love.

ONS 22:29

sitter just nu en grymt trevligt lya. vi pluggar lite lätt och har det rätt trivsamt. nu lägger iallafall jag studierna bakom mig och sätter mig och kollar på dum dummare. hur rolig är den inte? haha, älskar den filmen. vill ni se den går den på 5. imorgon börjar jag som sagt klockan 3. men eftersom resten av mina tjejer inte har den lyxen går i samma veva som dom. blir runt 11 snåret skulle jag tro. planen då är ett besök på bilskolan. mer planer för morgondagen har jag inte.
nä, reklamen är slut! det är nu dags för lite goa skratt framför dum dummare. vi hörs av imorgon.
PUSSSS! 

26.e


skolan gick bra, var inte någon större ansträngning idag. efter skolan åkte jag hem och det ända jag hunnit med att göra är att duscha. jag är seeg idag asså.
eftermiddagen-kvällen-nattens planer är av helt rätt sort. om någon timme åker jag ner till stan och träffar hanna. efter någon timmes pluggande åker vi vidare. matilda har nämligen fått den fina äran att ta hand om jhonnys lägenhet nu när han är borta i tre veckor. och idag kommer hon bosätta sig där och tre veckor framöver. så ikväll blir det sleepover och en massa cosytime med mina fina hjärtat matilda, hanna och emelie. kvällen kommer blir lovely. lika lovely är det att skolan börjar tre imorgon. tänkte ni ville vet bah! haha. nu ska jag mätta magen och sen börja röra på mig.
so long.

P.S JAG FYLLER ÅR OM EN VECKA. SMILE!

19:31


nu
tar jag med mig mitt dåliga humör och mitt trötta jag till friskis. vi hörs efter det.
PUSSSS!

E . ASKVIKENS DAG

förlåt för dagens dåliga bloggande. förlåt för att jag nu inte har något vettigt att dela med mig av. eller en brutalt vettig grej har jag att dela med mig av btw. IDAG SÖNDAG FYLLER MIN ÄLSKADE FINA UNDERBARA GRYMMA EMELIE 19ÅR. MASSA GRATTIS TILL DIG MITT HJÄRTA! I LOVE YOU HUN! imorgon blir det en bättre insatt här på blöggen. nu börjar kroppen skrika efter sömn. så sova är det jag ska göra nu. vi hörs imorgon. sov flitigt, gooood night!

KALAS BRA 15.34


nu tar jag mig en promenad upp till emelie. min älskade vän fyller nämligen 19 bast imorgon och just nu är det fullt ös hos henne. nämligen släktkalas! jag har fått en inbjudan och jag kan ju inte bara missa det. vi hörs när jag är åter hemma.
so long!

22 JAN 14:07



Godmorgon eller jag kanske ska säga godmiddag!

hade en jätte mysigt gårdagskväll. vi såg filmen Pearl Harbor. kanske en av dom bästa filmerna jag sett. så mycket kärlek, så mycket kärlek! tror ni flesta har sett den, men om inte rekommenderar jag er till de. blev rätt så sent. var hemma vid tre och somnade inte förän fyra. idag har jag därför sovit bort en bra bit av dagen. vaknade för en timma sen ungefär. har nu precis tryckt i mig frukost och ska nu ner och fylla på innehållet i min kaffekopp. sen ska jag faktiskt ta tag i lördagen. lördagens planer redogör jag senare.
PUSSSS!


FRIDAY 20.22

nu drar jag tillsammans med boyce avenues covers till bussen för att åka till onsala och hem till issababy. lugn och skön kväll för vår del. film, godsaker och sånt som hör till en så kallad mysfredag.
ha en bra fredagskväll!
so long!




NEW IN


tog en sväng förbi kungsmässan idag. hade inga planerat att köpa något utan tänkte att jag kör mer på fönstershopping stylen. men jag kunde inte motstå. sorry mamma! haha! fick med mig en ring från raglady och denna goa läckerbit.

kuvertväska från HM 99kr. ett av dom bättre kapen må säga.

23.58

hemma igen. vill sova, får inte sova! inte än iallafall. nu ska jag plugga matte! har jag bra flyt kanske jag kommer i säng om en timma eller två. nu blir jag straffad! riktig straffand. ge mig helg bara!

2011-01-20 17:30


grymt snyggt ihop! hade gärna varit ägaren.

precis hemma från skola och plugg på fyren. tröttste dagen på länge! viljan är att bara lägga mig i min säng och ta natten, ja nu klockan halv 6. I'm tired! men sån tur har vi inte. istället blir det att plugga ännu mer matte, sen trycka i sig lite food för att  sedan rusa iväg till jobbet. inget favorit! men men, sometimes life is a bitch!
vänner, vi hörs imorgon då vi har fredag och helg. men hur gött är det inte?
PUSSSSS!

HOME 14.28


jag är hemma. känns konstigt att för en gång skull komma hem tidigt. men grymt sköt för omväxlingens skull. 
hade som sagt statskörningen imorse. gick bra faktiskt. vid 12 kom jag tillbaka till skolan. jag fick då veta att sista lektionen var inställd. och där har ni anledningen varför jag för en gångs skull är hemma innan 2. hade nu tänkt att dricka lite kaffe och plugga matte. sen eventuellt ska jag ner till bibloteket och forsätta mina studier med hanna och issa.
kaffet är färdigbryggt och har slut på vettiga saker att dela med mig av. avrundar därför där.
so long.


I HAVE A DAYDREAM.


THINGS 21.36

FLITIG? men ja, har suttit sen jag kom hem från skolan med matten. det är svårt, men plugga ger färdighet. har precis lagt matten bakom mig, iallafall för idag. och nu sitter jag framför handbollen och äter frysta jordgubbar med socker. testa det! som godis typ. imorgon ringer klockan tidigt. ska vara på bilskolan 8.10 för att åka in till göteborg och utföra den så kallade statskörningen. looking forward! oj nu är det spännande i handbollen. dags att återgå till den. 
PUSSSS!

SCHOOL 08.12

kom precis till skolan. är något trött faktiskt. har ännu inte kommit in i dom vanliga sovrutinerna sen jullovet. men har bara mig själv att skylla på. men fan vad trött jag är! 15 min går jag in på min första lektin. stödmatte! ni kanske fattar hur dålig jag är i matte då va. en mycket behövlig lektion nu med tanke på provet jag har i just matte på fredag. slutar vid 4 idag och matte är det som kommer stå i centrum ungefär hela tisdagen. efter skolan sätter jag mig på vårat fina bibliotek Här i kungsbacka och med mig har jag min egna fina mattelärare. jo nämligen min älskade hannii! under kvällen sen står träning på listan. ska blir skönt! sen tror jag inte att dagen har så mycket mer att erbjuda. ha en bra tisdag gosisar! kiss and hugs!

MY DAY 22.05


har haft en sån extremt jälva rolig dag. nämligen haft halkköringen idag. vid 11 åkte bussen ut mot göteborg och vidare mot stora holm. jag har för fösta gången kört helt själv i en bil, har glidigt som fan på halkbanan, snurrat runt i cirklar och testat att sitta i en bil som voltar helt upp och ner. en sån jälva rolig dag. vissa av er som har gjort den tror jag håller med mig. och ni andra som inte gjort den har verkligen något att se fram emot. var åter hemma i kungsbacka vid halv 5. tog en sen lunch på linneas med matilda emelie och hanna. sen har jag även lagt undan mina efterlängtade Dr Martin skor. blev dock inte dom blanka jag helst velat ha utan tog dom svarta matta pga att dom blanka var slut, över allt. skorna får tyvärr inte sitta på mina fötter föränn min födelsedag(som nu är om 2 veckor och 1 dag). men drar la den vanliga gamla hedliga klyschan. "väntar man på något gått väntar så väntar man aldrig för länge".
nu är jag precis hemkommen från dagens träning. trött är ett bra ordval över mitt sick just nu. ska därför ta en dusch, ringa några samtal och sen sova.
vi hörs imon.
PUSSSSS!


WHAT DO YOU EXPECT FROM ME


har inte gjort ett ända handtag eller vettig hittills. men är det inte de som är meningen med söndagar? man ligger hemma och återhämtar sig efter helgen, man laddar för en ny vecka av skolan, jobb eller vad det nu kan vara. är det inte så? därför har jag ingen ångest över min magra insats av dagen hittills. förtsätter därför att ligga raklång i soffan framför ett x antal filmer. och vem vet, kanske hittar jag krafter för att öppna matteboken sen. i don't know! men har jag inte rätt, söndag ska vara en återhämtande och en förberedande dag. rätta mig om jag har fel.

RIGHT NOW 14.04


nu hade jag tänkt mig att göra ett tappert försöka med att plugga matematik. med tanke på mina brutalt dåliga kunskaper i matte kan det se rätt bra ut om jag börjar plugga nu. prov på fredag. jag måste börja nu.
vi hörs efter lite studier. lovar, är tillbaka om en halvtimma.
PUSSSS! 

YESTERDAY

väligt oplanerad gårdagskväll. mycket farande och flängande. åkte ut till onsala och hem till matilda. efter några timmars kvalite där åkte jag hem till karolina där även rebecca och vicy befann sig. ut var det som stog på listan för deras del. men eftersom jag har inte-dricka-och-gå-på-festligheter-målet innan jag fyller 18 (vilket förövrigt är om 2 veckor och 4 dagar) stog inte det på min lista. tidigt hemfärd var planen istället. men efter vel och diskussioner blev vi upphämtade av victor och åkte hem till rebecca. nu var det ju dehär med målet om att inte dricka. det blev ett glass, ett och ett halft kanske hos rebecca för trevlighetens skull. blir nog att ändra målet till att dricka-litegran-men-inte-till-en-grovfylla. det låter mycket bättre. right?
lite summering då va. en bra kväll med mycket farande men en sådan med rätt klass. yessss!


 

2011-01-15 13:43


nu ska jag ut på vägarna och köra med pappa. sen ska jag möta upp rebecca. vi hörs av när jag är tillbaka.
Love!


GODMORGON 12.57


Godmorgon!
har nästan precis gått upp ur sängen. fick en skön och välbehövligt sovmorgon. men vafan hände med vädret? vakna upp till detta skit vädret är inte så populärt från min sida. ääh fy! nu ska jag göra i ordningen lite frukost och brygga mitt kaffe. vi hörs efter det.

FRIDAY 02.48

nu har jag precis kommit hem och lagt mig i sängen. kvällen var grymt bra och behövlig. jag och josefin fick även fin tillökning. eve och maj. vi drack lite vitt, kollade på favoriterna mia och klara och hade en allmänt bra typ av fredagskväll. imorgon ska jag utan tvekan sova ut. har inte haft den tillgången på hela veckan, så ja just därför. men allt försent får det inte bli. för planen är att sätta mig någon stans i lilla staden och äta sen frukost eller lunch kanske det kallas vid den tiden då med matilda och rebecca. cosy! nä, nu blir det de vanliga rutinerna innan jag slocknar, OTH. hoppas ni haft en bra kväll. godnatt från mig. PUSSSS!

FRIDAY I'M IN LOVE 18.54


en vecka i skolan avklarad. finally! och nu börjar helgen rulla in. behövligt? men jaa fruktansvärt.
om en dryga timman beger jag mig iväg upp till josefin för att ta kvällen. en kväll av rätt sort kan jag säga. pimpla vitt, prat och godsaker är det som är planerna. lite hum om fredagens handlig fick ni nu iallafall. nu ska jag ner och ha lite cosy time med familjen.
so long. ha en grym fredagskväll.

JEFFREY CAMPBELL


ögonkärlek. kanske hur snygg som helst!!!


TRÖTTHET

Nu kom jag precis hem från en jävligt intensiv och stressig dag. jobbet gick bra, dock ännu bättre nu när jag är hemkommen med lite lättförtjänta money. nu ska jag få göra det jag några timmar frammåt längtat efter. SOVA! Imorgon är det äntligen helg och en vecka i skolan avklarad. känns oerhört skönt faktiskt. känns bra att vakna upp till de också. nä, imorgon blir det en bra dag. helgen planer delar jag med mig av i morgon. för nu väntar min dejt, min säng! sov flitigt så hörs vi av i morgon. Love!

2011-01-13 11.24

gick precis upp. lovely med sovmorgon. börjar skolan 1, har 2 lektioner och slutar vid 4. efter skolan blir det eventuellt ett besök på bilskolan. sen ikväll återstår det jobb på logen. inget mer vettigt att dela med mig av mer just nu. nu ska jag äta frukost och sedan bege mig till skolan. vi hörs sen.
PUSSSS! 





inte är det din förtjänst att jag ler iallafall.


I JUST WANNA SCREAM


tack för ditt jävla beteende, tack för att du visste och inte äns hade stake i dig att komma fram till mig och tack som fan för att du rent ut sagt spottade på den respekten till mig.

I hope you don't mind that I put down in words...


BE MINE


men älskar färgen. Detta ska jag ha.

YOUR EYES LIE


gillar du tröjor och t-shirts med coola tryck, speciella och detaljerade halsband osv ska du verkligen besöka www.youreyeslie.com. där hittar du en mängd med saker i dessa spår för ett acceptabelt pris.
ett litet tips bah!


BILDKVALITE 22.45


NÅGRA RADER 21.24

som jag skrev förut skulle jag ta tag i kvällen efter maten. och det har jag gjort. emelie hämtade upp mig vid 9 och vi åkte vidare hem till kinder. nu blir det lite kvalitetstime hos henne eftersom vi fick inställd första lektion imorgon. vi hörs av när jag har gjort mitt här.
PUSSSS!


STYLE 19.34


bästa spotify listan är på. ligger i min säng och gör absolut ingenting. enda ansträngningen jag gör är musklicken mellan facebook och bloggar. inte ett lillfinger mer tänker jag röra på tills maten är färdig. sen tar jag tag i kvällen.


MONDAY 23.23


lite sommarlängtan bah.

känner mig alltid lika duktig, sund och pigg efter jag genomfört ett träningspass. som en ny människa känner jag mig. hoho! därför kommer jag nu göra ändrigar i min vardag. härdanefter kommer en massa träning ligga på schemat. inga jävla bortförklaringar kommer tolereras nu. träningen kommer ligga i.
dagen fick ytterligare en bra avslutning. mysig promenad med emelie och rebecca.
men nu är jag hemma och nöjd med dagens duktiga insatser. första skoldagen avklarad, bilskolan har besökts och har fått röra på mig. nu kan jag sova gott. men innan jag tuppar av i sängen väntar duschen.
talk to yaa tomorrow
godnattttt!


PÅ JAKT 19.05


GE MIG.
blev väldigväldigt svag för kan man säga "bölderna" på jackan. snygg detalj! någon som vet vad liknande jackor kan finnas? för ett godtagbart pris?

2011-01-10 18:49

precis hemkommen. skönt att gosa ner sig i soffan någon halvtimma. men snart är det dags att resa sig på benen igen och traska iväg mot friskis och svettis. kvällens träningspass blir puls medel. grymt roligt pass. ni som inte testat de. gör det! ska bli skönt att gå iväg och röra på sig förövrigt. tror jag behöver det just nu. efter träningen blir det eventuellt promenad med rebecca. sen är jag åter hemma. har nu fått med allt som återstår av dagens planer. har  inte så mycket mer vettigt att dela med mig av. tycker därför att jag avrundar där och kommer med mer vettiga saker efter träningen. hörs sen!
PUSSSSS!


SWEET DREAMS 23.10


och där sätter vi punkt för detta lovet. dags att gå tillbaka till vardagsrutinerna. just nu finner jag ingen glädje i de. några dagar ledigthet till vore gulligt. aja finns inte så mycket mer att göra än att gilla läget helt enkelt. 9.00 ringer klockan imorgon och befinner mig i skolan vid 10. om skolan går efter schemat slutar jag runt 4. traskar raskt vidare till nästa skola. bilskolan bättre sagt. och där lär jag befinna mig några timmar. träna är något jag ska försöka klämma in mot kvällen också. ganska fullspäckat schema jag har framför mig. tror det kan vara behövligt att göra ett tappert försök till att ta natten. tror dock det kommer ta sin tid innan jag slocknar med tanke på tidigare veckornas sömnrutiner. men ett försök ska jag göra. går det inte, har jag alltid one tree hill att vända mig till. så, time for bed. sov gott mina fina. hörs imorgon!
PUSSSSS.


MI LAJK


fastnade lite för de rosa läpparna. kanske hamnar det på mina lips inom snar framtid. AP SNYGG!

TODAY 14.15


grymt företagssam ska jag vara nu. ska ta hela dagen åt att plugga. varför just en hel dag idag? jo, haft en rent ut sagt helvetesnatt. drömde en så kallad mardröm. raderna kanske säger sig själv om vad den handlade om.
sedan erbjuder tvrutan en bra mängd med program och filmer. därför tar jag händerna fulla med godsaker och traskar upp till carolina för ett gött tvhäng. sedan är det kanske dags att ta natten. i don't know! tidig uppgång till skolan imorgon kan bli tufft om jag inte får mina timmars sömn. så tidigt kväll blir det helt klart.
talk to yaaa latroo!


TWO PAIRS 13.48


dessa godsaker står för tillfället högst upp på min kära önskelista. chansen känns kanske trolig, med tanke på att jag fyller 18 bast om dryga tre veckor. som födelsedagspresenter blir ju perfekt jöö.


THINGS 14.05


Picture. becky and I

igår fredag
. relativt lugn och skön dag. tog en sväng upp till carolina för en kopp kaffe och behövligt prat. åkte sedan ut till onsala och träffade hanna. avslutade sedan kvällen hemma hos becky. rebecca och victor hade också hittat dit. vi pimpla lite vin och hade en allmänt skönt och behövligt fredagskväll. finns alldeles för lite av sådana dagar. 

idag lördag. ska nu under dagen göra ett tappert försök att klara av fordons fasen som ingår i teorin. fram till sju är det sedan dåligt med planer. återstår att se vad som händer mellan dessa timmar. vid sju bär det iallafall av till onsala där kvällen tar oss till elin. där bjuds det på middag och festligheter. ska bli trevligt, riktigt trevligt!
nu väntas teori en timme frammåt.
so long so long.


13.41

tar en promenad och rensar skallen.
love L

-


2011-01-06 15:29


- mamma, du är bäst! du vet det va?


torsdag idag. man kan nästan säga att det är näst sista dagen på lovet. tar emot att inse de faktiskt.
nu har jag den absolut goaste listan från spotify på och med hjälp av den kan jag utan några konstigheter utföra städningen på mitt rum. vid 5 tiden bär det av till onsala och matilda. vad som händer där återstår. slapp tror jag dock. för att hinna med duschen innan jag åker bör jag sätta igång med rummet. 
hörs sen. PUSSSS! 


H&M VÅR 2011




- HM är så jälva bra.


THE TOURIST



som sagt så var jag på bio igår ju. the tourist. den hade bra handling och bra skådespelares. skit bra helt klart. så vänner jag rekommenderar er verkligen att ta er till biosalongerna och se den. verkligen värd att gå på.


WEDNESDAY 14.31


bio är det som gäller idag. 21.00 på filmen the tourist. premiär och allt ju! hört att den ska vara väldigt bra och ska ha ett antal bra skådespelare. johnny depp blandannat, grrr! är väldigt förväntansfull nu faktiskt.  
innan bion ska jag inte göra något speciellt ansträngande. dra egenom en massa filmer och bara slöa här hemma. kanske blir det en promenad med emelie för omväxlingens skull. när jag har gjort mitt här hemma, åker jag ner till naam och fördriver tiden där tills bion börjar. och där drog jag egenom min dag.
Love L


16.25


nu drar jag till emelie. sushi, plugg, serier och gött häng är det som händer frammåt.
so long. ha en bra tisdagseftermiddag/kväll!
PUSSSSS!

04/01/11 14:48


UNDERTECKNAR

SÅ MYCKET BÄTTRE 11.59


idag mår jag så mycket bättre, inte helt hundra än dock. "men va gör det?" inget litet skeetet virus får förstöra min sista vecka på lovet. därför tänker jag göra något riktigt festligt och gosigt idag. men innan man gjort sig förtjänst av det ska en sak göras. TEORI. varit dålig med pluggande det senaste. jag-gör-det-imorgon-istället-för-idag kör jag mycket på. men nu finns det inget sådant längre. nu kör jag.
hör av mig efter mina studier
tjarrå så länge!


REPA SIG 22.26


kroppen har nu sagt ifrån.
halsen gör ont, kroppen är klen och huvudet dunkar. knarkar för tillfället halstabletter, klunkar vatten och kryper ner i soffan framför någon bra film. jag återhämtar mig med andra ord..


NYÅR I BILDER


en nyår som slutade i minnesböckerna
bilder. tattade från malin brinde


NEED ADVICE

det gör ont...

RSS 2.0