GODMORGON 07:49

kollar på vakna med the voice och dricker mitt morgonkaffe. om en liten stund avslutar jag min frukoststund och ger mig av till frisörstolen. sjukt underbart att jag nu äntligen tagit tag i mitt trötta hår.

här har ni lite humm på hur ljus jag ska bli på huvudet.


WEDNESDAY 14:25

onsdag idag.
inte mycket till en vecka hittills. måndag var det utvecklingssamtal, gick riktigt bra faktiskt. efter samtaletet tog vi vara på solen och satte oss på kungsbackas fina lilla pir och hade en massa cosytime. måndagen var grym. dock vände det väldigt snabbt. natten var brutal. magviruset hittade till mig. och har fram tills nu mått förjävligt! men nu börjar jag känna mig mycket bättre och nu är det dags att hamna på benen igen.
imorgon har jag äntligen fått tid hos frissan! dags att få lite ljusare och friskare hår. slingning och lite toppning står alltså på schemat! kanske slänger in en bild på mitt huvud imorgon.

jaja,  lite överblick på dagarna som återstår av veckan.
fredag. tror kvällen blir bra lugn. fredagsmys hoppas jag på.
lördag. då kör vi all in på hamnkrogen. detta för att fira joakim och mattias som fyller 20! och för att även fira våran fina kotten som fyller 19. (slår två flugor i en smäll typ) är väldigt förväntansfull för denna kväll. tror den kommer bli sjukt fet asså!
söndag. -

I'M BACK


som ni kanske märk har jag lagt lite av bloggandet bakom mig dom senaste två veckorna. men nu har jag fått nya krafter och kör på igen.
 

RSS 2.0