JOEL KINNAMAN FÖRFAAAAN!!!

 


sista januari

Då var åter en helg slut. Summerar helgen som mycket händelserik.
I fredags var det myskväll hos hanni med film och onyttiga saker. Myspys!
Igår lördag hade jag tjejmiddag för att fira min 17års dag som äger rum på tisdag. Hade en super trevlig kväll och det har jag mina fina tjejer att tacka för. TACK TACK!

Idag söndag, Vad ska man säga!? Jo, HATA söndagar kan man ju börja med. Fy vad jag inte gillar denna dagen. Har varit allmänt trött efter gårdagen och försökt plugga på det också. Kom dock underfund med att trötthet och plugg inte går ihop något vidare bra. Men nu ska jag iallafall göra något av denna dagen. Ska ner och ta en fika med tre mycket sakande vänner. Därefter blir det Johan Falk maraton. Kan ju då också passa på att berätta att jag har gått och blivit helt tokigt förälskad. SÄGER BARA JOEL KINNAMAN. VILKEN KILLE ASSÅ!!!!

Men, nu rullar klockan iväg och måste därför göra mig i ordning. 
Later!

 


GIVE ME!




21 jan

Sitter just nu på min svenska lektion och skriver ett i-search arbete om trafficking. Fick också tillbaka mitt svenska prov nu, gick åt helvete. Fick G vilket jag inte är nöjd med. Jaja, nog med det. Slutar skolan 14.00 och då blir det present letande till min älskade emelie som blir 18 bast på lördag. Efter det ska jag iväg och servera på Logen. Underbart med lite extra cash nu när vi är så långt in på månaden. Men nu ska jag börja studera lite.
Later!

Dagens insperation


Pic: stockholmstreetstyle


18 jan

Nu blir det Paradis som är väldigt efterlängtat från min sida. Men innan det tänkte jag bara slänga in ett lite inlägg så ni vet att jag fortfarande lever.
Skönt att änligen måndagen är avklarad. Skönt är det också att även skola och jobb som dagen har bestått av är avklarat. Man märker verkligen att vardagen tar på krafterna. Skolan är nog en stor orsak till detta. Så därför ska jag nu ta och bädda ner mig i soffan och kolla paradis. Åhh var jag älskar att avsluta dagen såhär!
LATER!

Slänger även in en "Dagen Insperation"



Man blir ju så arg!

Åhh jag blir så jälva förbannad. Skulle precis gå in och beställa ett par skor från topshop! var inne igår för att extra kolla så dom fanns kvar så jag kunde beställa mina prinsessor idag och dom fanns kvar. Men idag när dom äntligen skulle beställas och bli mina är dom självklart slut. Fan vad arg jag blir. Åhh detta förstörde verkligen min dag.

Pic: My love


Dagens insperation




Love school!

Nu är jag jätte trött och vill bara sova. Men naaj det får man inte göra. Fan för den förbannade svenska som hindrar mig från detta. Åhh vad jag inte gillar plögg. Jaja kanske är det lika bra att börja plugga med detsamma så jag kommer närmare läggdags. Bättre update kommer i morgon. LOVAR!!!


I'm in love!


22.04


Idag torsdag har varit helt fullspäckad.
Idag var det skolstart. Segtsegt! Och inte nog med det började jag 8.25 i morse. Lika segt de. Skoldagen slutade 14.00 och det firade jag först med att äta suchi med hanna och rebecca och sedan sola med matilda. Efter solningen kom min älskade pappi och hämtade mig. Somnade direkt när jag kom hem. Känner verkligen att skolan tar på krafterna. Jaja, Efter en timmes skön sömn drog jag mig till datan och tv6play för att kolla på veckans paradis avsnitt som jag missat. Klockan gick och vid 7 tiden mötte jag upp min goda vän Josefin "tärnen" tärneld. Fika och solning(för josefin) var det vi hann med. Nu är jag åter hemma och så som i inledningen av denna text har torsdagen varit rätt fullspäckad.
NU blir det nya nummret av CHIC och en kopp te. SEN sova!


spring/summar inspiration

 


6 januari

Nu börjar lovet dras sig till sitt slut. I morgon är det skolstart och detta ser jag inte så positivt på.
Men när jag tittar tillbaka på mitt lov summerar jag de som toppen.
Kan också meddela att skolstarten kommer leda till mer uppdateringar. Promise!

Bättre sent än aldrig, bilder från nyår.






















RSS 2.0