Monday

Idag är det inte alls någon bra dag. Det är alldeles för mycket som tynger mig just nu. Ibland undrar jag ifall bara jag för någon gång kan släppa en sak utan att det finns några men med i bilden. 

 Just nu vill jag bara bädda ner mig i min säng och hoppas på att det blir en bättre dag i morgon.

Uppdatering om stockholm kommer förhoppningsvis i morgon!


Stockholm

Nu åker jag till våran älskade huvudstad Stockholm. Kommer tillbaka till kungsbacka på söndag.
Ha det så bra my friends!


22.38

Nu ska jag ut och träffa emelie en snabbis. Mycket och prata om. Sedan är sömn det enda aktuella för mig. Sov gott!


Wednesday

Klockan är 12.06 och jag har datakunsakp. Inte mitt favoritämne direkt.  Lektionen slutar om ca en 1 timme och då har jag två lektioner kvar tills jag slutar för dagen. Ska jobba vid 4 så det blir att gå raka vägen till jobbet efter skoldagens slut. Slutar jobbet vid 7 tiden. Då blir det att plugga tyska. Nu ska jag återgå till excel!
Tjatja!


Tisdag

Idag har jag som sagt haft studiedag. Alltid skönt med en mindre skoldag. Vaknade hos min älskade matilda vi halv 10 tiden och det var bara att pallra sig upp till bussen för att sedan åka och servera på en begravningsmiddag. Begravningsmiddan var la som en helt vanlig sådan middag. Mycket fina tal och många ledsna människor. Tragisk med andra ord. Jaja, var hemma vid halv sju och sätta sig ner med tyskan direkt. Prov på torsdag och i nuläget ser det inte sådär jätte lovande ut för mig. Avslutade studierna vid 9 tiden. Då tog jag mig en liten sväng förbi sofia place. Emelie och malin hade också hittat dit. Efter en liten stund med dessa fina brudar mötte jag upp carro för att ta oss en kort promenad. Men mycket som vi hade och prata om blev det mer än en kort promenad. Nu är jag iallfall hemma och trötter är jag därför ska jag ta och bedda ner mig i sängen och sova. God natt my friends! 


21.11

Nu åker jag till matilda. Där befinner sig också becky och kinder. Våra planer för ikväll är inte helt bestämt. Men det återstår och se. Jaja, nu måste jag kila iväg. Hej så länge!


Måndag


PIC: mary-kate and ashley olsen

Nu var en skoldag avklarad och en dag närmare Stockholm. Slutade iallafall halv 4 och var hemma vid ungerfär 4. Har sedan dess suttit med sjukt jävla tråkig svenska och tyska. Men nu är det skönt att pluggandet är avklarat för dagen. Och imorgon tar jag nya krafter för att fortsätta med pluggandet. I morgon har vi även studiedag så ikväll hoppas jag på några riktigt trevliga planer.
Men nu ska jag iallafall ner och ta mig en ltien matbit.
Later


söndagskväll

Har precis kommit hem från en mysig fika med Emelie och Malin. Mycket prat om resan vi ska göra i sommar. åh, nu vill man ju bara komma iväg till värmen. Men vafan den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
Nu blir det att plugga in lite tyska gloser och sedan kolla på efterlängtade paradishotel! 
Later!

Pic: Malin,emelie och jag innan rockfest hos tärbys


söndag

Igår spenderade jag kvällen med fina flickor hos Hanna "eken" Ekelöf. Vi kollade på paradis hotel och var allmänt slappa! Efter paradis och efter många om och men beslutade vi oss för att se paranormal activity. Ja, va kan man säga om den filmen mer än FYFAAAN!  Sjukt läskig och obehabvlig film.

Idag vaknade jag runt 12 och regndet piskade mot min fönsterrutan. Jag tror att många tänker, nej inte regn. Det är något som jag alltid brukar tänka iallfall. Men idag kände jag rena motsatsen. För idag är en dag som jag bara vill ligga i soffan och kolla film. Och veta att det är dyster väder utanför huset gör ju bara stämningen ännu mysigare.
Men nu ska jag kolla film! CiaoCiao

15.58

Paradishotel, popcorn och kaffe blir det nu. Är det inte en underbar blandning!?




Grattis Mamma

Idag fyller världens bästa mamma år. Och detta ska firas med presenter och god mat.
 Grattis Mammsen!


New Moon!

Torsdag är en dag som jag alltid brukar tycka vara sega/tråkiga/jobbiga. Men det har den bannemed inte varit hitills idag. Jag tror detta beror på att jag är så jälva taggad för nattens planer. Det är nämligen såhär att inatt klockan 00.02 är det premiär på New Moon (om ni inte visste det) och den ska jag gå på med mina fina vänner emelie, matilda,malin B och malin H. Mycket trevligt! Men innan New Moon ska jag iväg och servera på logen. Gott mer lite extra pengar. Jaja, nu måste jag kila iväg till jobbet.
CiaoCiao!

   

/ L


18 november

Igårkväll såg jag för första gången The Proposal. Hur bra/rolig/fin är den inte!? 
Filmen såg jag hemma hos Axéns med matilda och becky. Riktigt mysig tisdagskväll.

Idag vaknade konstigt nog både jag och becky halv 9 och var helt klar vakna. Vi gick ner och väckte matilda och  gjorde oss sedan en go frukost. Eftersom vi hade studiedag bänkade vi oss framför tv:n och bara njöt av ledigheten. Tog bussen hem vid 2 för att då åka iväg och jobba.

Kom hem från jobbet för någon timme sen och ska nu sätta mig ner och plugga lite engelska. Lite senare ikväll har emelie och jag bestämt oss för att vi ska ta våran vanliga promenadsrunda.
Men nu blir det engelska!
Tjarrå!


Ashley Olsen


Nu vet jag vilken skjorta jag kommer bära härdan efter!


LOVE IT



Tisdag

Idag var jag hemma från skolan klockan 2. Gick dock lite tidigare för jag hade så förbannat ont i magen. Men nu efter lite mat och kaffe känns det mycket bättre. Just nu sitter jag och planerar olika inköp jag ska göra i stockholm. Jag kollar även upp adresser på det olika affärer jag ska besöka! Längtar extremt mycket nu. Jaja, nu måste jag skynda mig. Chefen ringde precis och ville att jag skulle komma ner och jobba några timmar. Får bli mer adressletande lite sen när jag kommer hem istället. Blir även mer update då!
CiaoCiao!!


Söndag

Idag mår jag mycket bättre! lite ont i huvudet bara med det går över efter en Ipren eller två. Har inte gjort något speciellt hitills under dagen. Det har blivit mestadels slapp. Men nu ska jag gå och möta upp josefin min goa vän. Vi ska gå ner till solkällarn och sola. Behövs i nuläget kan jag säga. Nu måste jag kila så josefin inte behöver vänta. Mer uppdate kommer senare!
/ L



PIC: jag och josefin i grebbestad 08


Lördag

Vaknade med feber idag. Hade ont i hela kroppen och en extrem huvudvärk. Så denna dagen har till mestadels bestått av sömn och film. Ikväll ska jag därför bara kolla på film med familjen och kurera mig. Det kanske även blir en liten promenad med mammsen lite senare!

/ L


Nu blir det fredagsmys

Tjaa buddies! Idag är de äntligen fredag och helg, hur lovely som helst! Dagen bestod av skola (tog sprutan också..usch!) sen hem och käka och för dryga timmen sen kom jag till fina tärbys och fina eken. Resten av kvällen som den ser ut som nu är de mest fredagsmys och slappt. Nu sitter jag och becky i soffan och tittar på eken och jossis fashionshow. Strax åker jag och becky till videonytt  och köper massa gödde som vi ska ha till idol. Sen senare ikväll åker även vi två till våran älskade mattisborgen och myser!




Mammas pojkar!


Te och glass framför mammas pojkar med Alice och Becky, kan det bli bättre?


 Så ser jag på detta!


torsdag

Dagen började med samhällskunskaps prov. Ingen vidare bra start på dagen. Resultatet kan verkligen gå hur som helst, Men det kändes samtidigt som att det gick helt okej. Därefter hade jag lunchrast. Den spenderade jag med underbara jossi. Vi tog oss en matbit och hade allmänt trevligt. Sedan hade jag bara engelska. Go skoldag. Efter skolan gick jag till aranäs för att heja fram min skola som mötte aranäs i handboll. Blev dock tyvärr förlust. Därefter gick jag, Matilda och Becky och tog oss en liten fika. MysigtMysigt.
 Nu är jag hemma. Men ska snart packa ihop mina grejer för att sedan åka till Becky där jag ska spendera kvällen och natten. Nu ska jag börja packa ihop mina grejer och sedan dra mig. Ha det så bra! Pussshej




Förövrigt, riktigt snygga bilder!


12.39



Just nu sitter jag på datakunskapen och är väldigt aktiv.
Har två lektioner kvar, sedan blir det äntligen hemgång.
Planerna för onsdags eftermiddagen blir mestadels plugg.
Kvällens planer lutar mot one tree hill och promenad. 
Nu ska jag återgå till Excel och Tabeller!
KISSES


21.08

Har precis pluggat färdigt på för dagen! Nu ska jag ut och ta en långpromenad med min älskade vän Carro. Sen ska jag sova!
Godnatt


Bokat och Klart!

Nu ska jag och mamma åka till Stockholm. Tågbiljetter och hotellrum är redan bokat och klart. Om ungefär två veckor bär det av till den stora staden. ShoppaShoppaShoppa säger jag bara. LÄNGTAR!!!


 
PIC: Jag och världens bästa mamma i rhodos


Bilder från Lördagen

En mycket lyckad lördag hos tärby's och Olle























Hatar matte!

Jag är verkligen sämst på matte. Har pluggat hela dagen och kan endast några tal. Så måste återgå till pluggadet. Mer uppdataring och bilder från gårdagen kommer därför lite senare eller i morgon.


Lördagen den 7 november

Gårdagen var mycket trevligt! Som sagt, åkte jag till göteborg direkt efter skolan men Malin. Vi båda hade förväntat oss en redig shoppingrunda men många inköp. Dock blev det inte som vi hade tänkt oss. Men helt tomhänt kom jag iallafall inte hem. Fick köpt mig ett linne från weekday. Mycket nöjd med det inköpet. Efter göteborg åkte vi hem till Tärby's och bänkade oss framför idol med underbara brudar.
Fredagen summerar jag som mycket trevlig.


Idag blir det PARTY för hela slanten!!!
Först under dan ska jag åka med mamma in till IKEA och strosa runt lite. Efter IKEA besöket, ska jag ner till solhuset för att få lite färg på skinderna. Därefter beger jag mig direkt till Tärby's där det blir ett jävla gött förkrök med alla brudarna. Sedan drar vi på fest till Olle.
Bilder och uppdatering kommer imorgon!
KISSES 


Gårdagens köp: Linne från weekday


12.18



Har just nu två och en halv timme rast. Därför bestämde jag mig för att åka hem under rasten. Nu sitter jag här hemma och göttar mig framför one tree hill och äter nudlar. Mycket uppskattad rast. Detta borde upprepas. Jaja, ska ta bussen till skolan om en timme för att sedan avklara skoldagen. Då har jag först matte och sedan sämhällskunskap. Efter skolan ska jag och Malin åka in till den stora staden göteborg och shopppppa. Har lite små ideer om vad jag vill invenstera mig. Men har dock inte så mycket pengar, så jag hoppas på några billiga kap! Efter shoppingrunda i Göteborg, ska jag eventuellt fika med emelie och matilda. Kvällens planer är att sitta hemma hos tärbys med goa tjejer och kolla på idol.
Kommer nog mer uppdatering hos tärbys.

Tjaråå!


Rubrik




Jag är glaaaaad. Fick sms av malin förut, där hon frågade om jag ville ha en biljett till twilight. Hon hade nämligen några extra biljetter och frågade om jag ville ha en. Svaret var ju självklart ja! Tack Mallanmus!!! 

Skoldagen slutade 2 idag, då begav jag mig direkt mot stationen för att träffa min älskade BFF Becky även kallad Kirigo. Efter en mycket trevlig men kort glädjestund med henne tog jag bussen hem. Mindre trevlig stund blir det nu när matten och samhällskunskapen väntar. Och ännu mindre trevligt när jobbet även väntar klockan 7. Jaja, nu ska jag ner och sätta på lite kaffe och sedan plugga!
Kisses


seeg tisdag

Efter dagens skola är jag verkligen helt slut. Började 09.15 och slutade 16.05. Alldeles för långa dagar som man inte orkar med. Så nu är det slut på det lugna och sköna för nu är skolan i full rulle igen. Hade verkligen behövt minst en veckas lov till. Trött som jag är just nu hade jag verkligen bara velat lägga mig i min säng och somna in för natten. Men så skönt får jag det inte. Jag måste sätta mig ner med matten. Har dock inte prov för än nästa vecka, men svårt som jag har för matte är det bara att börja plugga så att jag kan fixa provet. Senare ikväll blir först Desperate housewives, efter det ska jag ta mig en långpromenad med Emelie och kanske får vi även med oss sofia också! Men nu ska jag börja med matten. 
ByeBye!
                                   


19.08

Utveklingssamtalet gick faktiskt mycket bra.
Efter utvecklingssamtalet gick jag in en snabbis på kungsmässan och nu fick jag äntligen invensterat mig ett grönt nagellack. Jag fick även köpt mig en tröja. Efter kungsmässan
begav jag mig till Naam där Matilda och Malin satt. Vi tog oss en kaffe och hade allmänt trevligt! Vid 3 tiden hade dom soltid, så jag gick tillbaka till kungsmässan och mötte upp Becky, Anna och Malin. Efter det gick jag, becky och Issa till Karma för att ta oss en liten matbit. Sedan kom även Hanna och Malin. mysigtmysigt!

Kom hem för en liten stund sedan och just nu väntas träning.


Tröja från Zara





2 november



Nu ska jag iväg på utvecklingssamtal. Spännade och se hur det går. Efter det ska blir det fika med Matilda och Malin. Sedan hade jag även tänkt att kolla lite på kungsmässan. Ska försöka hitta ett grönt nagellack som just nu står högst upp på önskelistan.


RSS 2.0